Wijnaldum zet deur naar WK-deelname alsnog op een kiertje

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Aangeboden door

9 november 2022 – Georginio Wijnaldum heeft deelname aan het wereldkampioenschap Qatar nog niet helemaal uit zijn hoofd gezet. De 31-jarige middenvelder kampt met een kuitbeenblessure en leek het WK daardoor definitief te moeten vergeten, maar zelf heeft de speler van AS Roma nog hoop op een piepkleine kans.

Wijnaldum zet deur naar WK-deelname alsnog op een kiertje

Claim tot 5 keer een €10,00 freebet bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

In gesprek met ESPN begon Wijnaldum nog over de grote teleurstelling van het missen van het wereldkampioenschap deze maand. "Natuurlijk wil je er bij zijn, maar ik heb het geaccepteerd dat het niet kan. Al is het moeilijk om te zeggen niet, want je maakt natuurlijk progressie. Maar de kans is 1% dat het kan, en 99% dat het niet kan.''

"Je moet altijd hoop houden", aldus de 86-voudig international. Wijnaldum denkt dat het Nederlands elftal hoge ogen kan gooien in Qatar. ''Natuurlijk kan Oranje wereldkampioen worden. Waarom zou het niet kunnen? Er zullen ongetwijfeld betere teams zijn, maar niet altijd de beste teams winnen het WK", aldus Wijnaldum, die in 2014 de halve finale bereikte met Oranje.

Wijnaldum zat voor zijn blessure niet bij de selectie van Oranje vanwege een gebrek aan speeltijd bij Paris Saint-Germain. Daarom koos hij in de zomer voor een vertrek naar AS Roma. Daar raakte hij echter al snel geblesseerd.

 • Senegal - Nederland, actie Adv

  Claim tot 5 keer een €10,00 freebet bij Jacks.nl

  Maak een account bij Jacks.nl en krijg bij je eerste storting 5 freebets van €10,00.

  Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

 • Reacties

  Eredivisie

  gerelateerd