Zelfverzekerde Mazraoui: "De favoriet in Qatar? Wijzelf natuurlijk"

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Aangeboden door

18 november 2022 – Noussair Mazraoui maakt zich met Marokko op voor zijn eerste WK-eindronde. De rechtsback knokte zich de laatste weken naar een basisplaats bij Bayern München en put daar veel zelfvertrouwen uit. Hij verwacht zelfs ver te kunnen komen met de Marokkaanse ploeg, die het in Qatar opneemt tegen Kroatië, België en Canada.

Zelfverzekerde Mazraoui: "De favoriet in Qatar? Wijzelf natuurlijk"

Stort 20 euro bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Op de website van zijn club blikt Mazraoui vooruit op het eindtoernooi. Zijn antwoord op de vraag wie hij als favoriet voor de wereldtitel ziet is op z'n minst verrassend: "Wijzelf natuurlijk". De 25-jarige back verduidelijkt waarom hij zoveel vertrouwen heeft in zijn elftal. "Je kan niet aan een avontuur beginnen als je niet gelooft in een gelukkig einde. En daarom beginnen we aan het toernooi met de houding dat we willen winnen."

Mazraoui roemt vooral de balkunsten van zijn teamgenoten. "Ik denk, puur technisch gezien, dat wij één van de sterkste teams op het WK zullen zijn." Ook merkt hij op dat de selectie van Wahid Regragui goed in balans is. "We hebben een uitstekende mix van een hoop jonge spelers en een paar ouderen die al een grote loopbaan hebben gehad en ons van ervaring voorzien."

Toch wacht de Marokkanen een pittige groepsfase, waarin het de verliezend finalist (Kroatië) én de nummer drie (België) van het vorige WK treft. "De groepsfase wordt een grote uitdaging", beseft Mazraoui. "Maar ik denk dat we wel degelijk een kans maken. Ik ben overtuigd van de kwaliteit van ons team en we weten allemaal dat we hier geschiedenis kunnen schrijven. 

  • Senegal - Nederland, actie Adv

    Maak een account bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!

    Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

  • Reacties

    WK 2022

    gerelateerd