Breuk lijkt aanstaande: 'Karsdorp komt niet opdagen bij AS Roma'

20 november 2022, 19:30

Rick Karsdorp is zondag niet komen opdagen bij de training van AS Roma. De Nederlandse verdediger lijkt bezig aan zijn laatste weken bij de Italiaanse club, gezien de slechte verstandshouding tussen Karsdorp en zijn trainer José Mourinho.

Onlangs kreeg de oud-Feyenoorder na een matig optreden namelijk een ziedende Mourinho op zijn dak, die Karsdorp tegenover de media voor de bus gooide. De Portugese oefenmeester gaf onder meer aan dat een speler in januari een andere club mag gaan zoeken, waarmee hij doelde op Karsdorp.

Volgens Sky Sports Italia is Karsdorp zondag niet op komen dagen tijdens de training van AS Roma, die na een weekje rust voor de spelers weer zijn opgestart. Daardoor lijkt het einde verhaal voor Karsdorp. In de winterstop kan de 27-jarige verdediger op zoek naar een nieuwe werkgever, terwijl AS Roma al aan het zoeken is naar een vervanger voor Karsdorp.

Lees ook'Bij Roma ongewenste Karsdorp heeft clubs voor het uitkiezen'

Zo lijkt er op een pijnlijke manier een einde te komen aan het dienstverband van Karsdorp in het shirt van AS Roma. De verdediger kwam maar liefst vijf jaar uit voor de Romeinen en in de laatste jaren groeide hij uit tot een basisspeler. In het begin van zijn periode in de Italiaanse hoofdstad had Karsdorp het nog lastig, aangezien hij regelmatig kampte met blessures.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen