Lof voor man of the match Ziyech: "Hij wil sterven voor het team"

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Aangeboden door

27 november 2022 – Hakim Ziyech is na zijn glansrol tegen België verkozen tot man van de wedstrijd. De Marokkaanse spelmaker van Chelsea maakte veel indruk met zijn passes en bereidde op die manier ook de uiteindelijke 0-2 van Zakaria Aboukhlal voor. Ziyech kreeg na afloop veel lof van zijn bondscoach.

Lof voor man of the match Ziyech: "Hij wil sterven voor het team"

Claim tot 5 keer een €10,00 freebet bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Bondscoach Walid Regragui was lyrisch over het optreden van de Marokkaanse linkspoot. "Hij is gewoon geweldig", zei hij na afloop in gesprek met de pers. "Veel mensen beschouwen hem als een moeilijke jongen, zeggen dat hij lastig te coachen is. Maar zo ervaar ik dat niet. Als je hem veel liefde en vertrouwen geeft, wil hij sterven voor het team."

Dat is precies wat Regragui naar eigen zeggen doet. "En hij betaalt mijn vertrouwen dubbel en dwars terug. Dat ze zeggen dat hij niets bijdraagt aan het team, klopt niet. Hij brengt juist heel veel vechtlust en spirit in het elftal. Ik ben blij met hem."

Ziyech behoorde maandenlang niet tot de Marokkaanse selectie. De spelmaker leefde lange tijd in onmin met de Bosnische bondscoach Vahid Halilhodzic, die onlangs werd ontslagen. Onder Regragui is Ziyech weer vaste waarde en belangrijk voor het land, dat dankzij de overwinning op de Belgen een plek in de achtste finale kan ruiken.

Lees ook: Marokko dompelt België in rouw

 • Senegal - Nederland, actie Adv

  Claim tot 5 keer een €10,00 freebet bij Jacks.nl

  Maak een account bij Jacks.nl en krijg bij je eerste storting 5 freebets van €10,00.

  Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

 • Reacties

  Eredivisie

  gerelateerd