Slot ontkent naderend vertrek: "Hij zit met zijn hoofd bij Feyenoord"

16 december 2022, 22:58

Arne Slot verwacht dat hij ook in de tweede seizoenshelft kan beschikken over Alireza Jahanbakhsh. De Iraanse aanvaller staat naar verluidt in de belangstelling van de Griekse topclub Panathinaikos, dat volgens lokale media zelfs al een akkoord met de Rotterdammers zou hebben. Dat wordt met klem ontkend door Slot.

Volgens Slot is er geen sprake van concrete interesse in de diensten van de aanvaller, die afgelopen maand met Iran nog meedeed aan het WK voetbal in Qatar. "In goede spelers is altijd interesse en zijn er geruchten", vertelde Slot na afloop van de verloren oefenwedstrijd tegen Stade Rennes aan Rijnmond. "Maar hij is met zijn hoofd nog volledig bij Feyenoord, dat zag je vandaag ook."

De 29-jarige aanvaller zou volgens Griekse media tot het einde van het seizoen worden gehuurd van Feyenoord en in de zomer permanent de overstap naar de topclub maken. Het is na de woorden van Slot echter onwaarschijnlijk dat dat gaat gebeuren. Jahanbakhsh geldt in Rotterdam als gewaardeerde kracht. Dit seizoen speelde hij tot dusverre vijftien keer mee. 

De 64-voudig international deed dat echter zelden vanaf de aftrap. Toch drukte Jahanbakhsh zijn stempel. In de Eredivisie bereidde de buitenspeler, die eerder bij NEC en AZ speelde, drie doelpunten voor. In de Europa League was Jahanbakhsh twee keer trefzeker.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen