'Ajax in gesprek met Rick Karsdorp over winterse transfer'

19 december 2022, 19:35   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Rick Karsdorp heeft in de zoektocht naar een nieuwe club een gesprek gevoerd met Ajax, zo meldt het doorgaans goed geïnformeerde 1908.nl. De 27-jarige rechtsback mag bij AS Roma vertrekken nu hij niet meer door één deur kan met José Mourinho. Feyenoord wordt in elk geval niet de nieuwe club van Karsdorp. Zijn komst is 'te hoog gegrepen' voor de Rotterdammers.

Het is onduidelijk hoe concreet de interesse van Ajax in Karsdorp is. Met Jorge Sánchez en Devyne Rensch hebben de Amsterdammers op dit moment twee opties voor de rechtsbackpositie. De 25-jarige Mexicaan werd afgelopen zomer voor vijf miljoen euro overgenomen van Club América. Hoewel Sánchez de afgelopen maanden een aantal keer de voorkeur kreeg boven Rensch, heeft hij nog geen onuitwisbare indruk gemaakt.

Mocht Ajax daadwerkelijk een poging gaan wagen om Karsdorp over te nemen van Roma, dan krijgen de Amsterdammers mogelijk concurrentie van Napoli. De koploper van de Serie A heeft ook een lijntje uitgegooid naar de tweevoudig Oranje-international, al lijken de Italianen op dit moment hun pijlen te hebben gericht op Bartosz Bereszynski van Sampdoria.

Karsdorp werd opgeleid door Feyenoord en speelde verdeeld over twee periodes 123 officiële wedstrijden voor de Rotterdammers. Een terugkeer in De Kuip is echter niet aan de orde. 'De Rotterdammers kunnen niet voldoen aan het miljoenensalaris van de oudgediende', zo wordt er geschreven.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

gtsb
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Als ajax informeert en hij zegt nee is dat ook een gesprek . We gaan het zien . Is een leuke speler maar geen topper

BENHURY
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

LEKKER DAAR LATEN LAAT MAAR ANDERE KLUP ZOEKEN ZOU OOK EEN MIS KOOP ZYN

PPMS
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Hmm, niet mijn type speler, maar wie weet.

Zeeuwke
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Fake nieuws ten eerste past hij niet bij de regerende kampioen en ten tweede gaat en wil Karsdorp niet bij Ajax spelen !

gtsb
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Wat ik al zei elke vorm van contact / of wat lijkt daarop ,wordt door de media al gezien als. Karsdorp is best een goeie speler ,maar niet wat ajax nastreeft . Ik zou hem bij feyenoord ook niet halen als dat zou kunnen

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen