Prachtig anekdote bij Feyenoord: "En Slot lag in het gangpad"

24 december 2022, 10:51   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Jens Toornstra en Bryan Linssen hebben fraaie anekdotes uit de doeken gedaan over het prachtige Conference League-seizoen van Feyenoord. Na de gewonnen halve finale ging het in Frankrijk bijna mis, omdat er stenen naar de bus van de Rotterdammers werden gegooid. Trainer Arne Slot wist niet hoe snel hij op de grond moest gaan liggen om zich in veiligheid te brengen.

"Wat een wedstrijd was dat, Olympique Marseille-uit. De bus stond stil en ze begonnen stenen naar binnen te gooien. John de Wolf gilde: 'Liggen!' En Slot lag in het gangpad, haha", vertelt Linssen met een glimlach in het Algemeen Dagblad. Ploeggenoot Toornstra vraagt zich af of ze dat wel mogen vertellen. "Kan wel een keertje, joh, haha", aldus Linssen. 

Het was niet de enige mooie anekdote die gedeeld werd. "De beelden van de finale kan ik ook niet terugkijken. Het voelt niet als een gemis dat ik persoonlijk dat doelpunt in een finale niet kon maken", aldus Linssen. "Het is puur dat we die beker niet hebben gewonnen. AS Roma wint die avond omdat het José Mourinho als trainer heeft. Dat denk ik echt. In die ene wedstrijd heeft hij alles uit de kast gehaald. Als we Roma in de halve finale hadden gehad, hadden wij gewonnen. Over twee wedstrijden was het ze niet gelukt om van ons te winnen. Maar in Tirana, in één wedstrijd, lukte het wel.''

Lees ook: Slot heeft wens bij Feyenoord: "Minpuntje van de voorbereiding"

Jut en Jul-competitie

Ook Toornstra komt met een mooi verhaal op de proppen. "Dat Van Gaal het over Jut en Jul-competitie had, begreep ik wel als je keek naar de ploegen in de kwalificatiereeks", zei de middenvelder. "Die wedstrijd tegen FC Drita in de Kuip, zó slecht. Die heb ik nog eens teruggekeken laatst, om te kijken of het nou echt zo slecht was. Wat denk je? Het was nog slechter dan ik dacht."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen