Erik ten Hag oogst lof: 'Tegenstander uitgeput en gedemoraliseerd'

28 december 2022, 08:32

Erik ten Hag boekte dinsdagavond met Manchester United een eenvoudige zege op laagvlieger Nottingham Forest in de Premier League. Daarbij zou je niet direct denken aan controleur Casemiro als een van de uitblinkers: toch werd de Braziliaan terecht gekozen tot de beste speler van de wedstrijd én kreeg hij lovende kritiek in de Engelse media. 

The Guardian heeft het over een zakelijke overwinning. 'Manchester United was sneller, scherper, slimmer en stijlvoller dan Nottingham Forest', schrijft de Engelse krant. Nottingham Forrest werd door door de keuze-elf van Erik ten Hag he-le-maal zoekgespeeld. 'Een mix van afgemeten aanvallen, snelle counters en het constante kwellen van een tegenstander die uitgeput en gedemoraliseerd eindigde.'

Lees ook: Advies Ten Hag en Manchester United: "Haal op deze drie plekken een versterking"

Marcus Rashford was met één goal en één assist heel belangrijk voor de Red Devils. De Britste boulevardkrant The Sun trekt al een snelle conclusie na de exit van Cristiano Ronaldo. 'Ten Hag hoeft Cristiano Ronaldo mogelijk niet te vervangen, aangezien Rashford en Martial hem een vriendelijke reminder geven over hun talenten', aldus de krant. De Nottingham Post concludeert dat de opponent van hun plaatselijke trots van een 'andere klasse' is. 

Door het gelijke spel van directe concurrent Tottenham Hotspur staat United op verliespunten op een vierde plek, die recht geeft op deelname aan de Champions League. Voor Ten Hag en zijn mannen is het eindigen in de top-vier een must dit seizoen, na de blamage van de vorige jaargang toen United vijfde eindigde en 'mister Champions League' Cristiano Ronaldo moest schitteren op de donderdagavond in de Europa League.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen