Vermeend Ajax-doelwit reageert op interesse: "Niet op de hoogte"

29 december 2022, 22:30

Ajax lijkt zich deze winter te gaan versterken met een nieuwe keeper. Tussen de talloze namen die inmiddels genoemd werden als nieuwe doelman was die van Géronimo Rulli (Villarreal) een opvallende. De Argentijn werd donderdag op een persconferentie gevraagd hoe hij tegenover een overgang naar Nederland zou staan. 

Daarop reageerde de dertigjarige sluitpost afwijkend. "Ik ben niet op de hoogte van de situatie", wordt hij geciteerd door de krant Marca. "Maar de club beslist daarover en ik sta hier gewoon onder contract", vervolgde Rulli. "Ik ben gelukkig bij Villarreal. Godzijdank hebben we een goede groep en we willen ons natuurlijk blijven verbeteren."

Op het WK in Qatar fungeerde Rulli als reserve achter eerste doelman Emiliano Martínez. Hij komt sinds 2020 uit voor Villarreal, waarmee hij vorig seizoen nog de halve finale van de Champions League haalde. Daarvoor stond hij onder meer onder contract bij Manchester City en Real Sociedad. 

Of Rulli haalbaar is voor Ajax valt dus nog te bezien. Hij is echter slechts één van de vele keepers die aan de Amsterdamse club wordt gelinkt. Ook Andries Noppert (sc Heerenveen), [a,https://www.fcupdate.nl/voetbalnieuws/411874/ajax-en-ten-hag-strijden-om-handtekening-kroatische-wk-held/,_blank,Dominik Livakovic] (Dinamo Zagreb) en [a,https://fcupdate.nl/voetbalnieuws/411771/bild-ajax-wil-bayern-van-mogelijke-neuer-opvolger-beroven/,_blank,Alexander Nübel] (door Bayern München verhuurd aan AS Monaco) werden de afgelopen weken door verschillende media geopperd als nieuwe eerste keus voor de regerend landskampioen. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen