PSG raakt ongeslagen status kwijt, nieuwe interesse voor Álvarez | FCUpdate Recap

2 januari 2023, 00:30   Bijgewerkt: 1 januari 2022, 23:34

In de rubriek 'FCUpdate Recap' zet FCUpdate.nl het belangrijkste nieuws van de avond daarvoor op een rijtje. Met een samenvatting van alles wat je allemaal hebt gemist ben je weer helemaal op de hoogte van het laatste voetbalnieuws. Dit waren de belangrijkste nieuwsfeiten op zondag 1 januari.

Ontketende Openda laat nieuwe jaar van PSG met kater beginnen

Paris Saint-Germain is het nieuwe jaar zondagavond op dramatische wijze begonnen. De equipe van trainer Cristophe Galtier ging met 3-1 onderuit bij directe concurrent RC Lens, waardoor het verschilt tussen de twee ploegen is verkleind tot vier punten. Oud-Vitessenaar Loïs Openda werd met een goal en een assist de gevierde man aan de kant van RC Lens. Het hele artikel lezen? Klik hier!

'Engelse laagvlieger geïnteresseerd in Ajax-middenvelder Álvarez'

Edson Álvarez staat er goed op in het buitenland en heeft zich ook in het afgelopen halfjaar weer in de kijker gespeeld van verschillende clubs. Na de interesse van onder meer Chelsea en Newcastle United zou nu ook West Ham United geïnteresseerd zijn in de diensten van de Mexicaan. Hij zou in Londen Declan Rice, die op het lijstje van Chelsea staat, moeten opvolgen. Het hele artikel lezen? Klik hier!

Lukaku spreekt voorkeur voor nieuwe bondscoach België uit

België nam na het teleurstellende WK in Qatar afscheid van bondscoach Roberto Martínez. Romelu Lukaku (29) heeft een duidelijke voorkeur voor de opvolging van de Spanjaard. Als het aan de aanvaller van Internazionale ligt wordt assistent-trainer Thierry Henry namelijk hoofdverantwoordelijk bij de Rode Duivels. Het hele artikel lezen? Klik hier!

'Al-Nassr loopt blauwtje na komst Ronaldo, ster wil bij Real blijven'

Volgens de Spaanse krant Marca heeft het Saoedische Al-Nassr een blauwtje gelopen bij Luka Modric (37). De Kroaat kon in navolging van Cristiano Ronaldo een vorstelijk salaris verdienen, maar verkiest een langer verblijf bij Real Madrid. Het hele artikel lezen? Klik hier!

Slot: "Terughalen Wijnaldum of De Vrij absoluut niet realistisch"

Feyenoord-trainer Arne Slot wordt een week voordat de Eredvisie weer van start gaat geplaagd door blessureleed in zijn selectie. Verschillende oud-spelers als Stefan de Vrij en Gerginio Wijnaldum worden her en der voorzichtig gelinkt aan een terugkeer in Rotterdam, maar de oefenmeester haalt voorlopig een streep door beide namen. Het hele artikel lezen? Klik hier!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen