'Feyenoord nadert vraagprijs; transfer Zerrouki steeds waarschijnlijker'

6 januari 2023, 13:05   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Feyenoord maakt volgens 1908.nl een goede kans om Ramiz Zerrouki deze maand aan te trekken. Het bod dat de Rotterdammers voorbereiden, nadert de vraagprijs van FC Twente.

De club uit Enschede zou rond de zeven miljoen euro verlangen voor de 24-jarige middenvelder. Het door Feyenoord voorbereide bod zou, inclusief bonussen, de vraagprijs naderen. Eerder meldde De Telegraaf dat Feyenoord zich met een bod van zes miljoen euro wil melden in de Grolsch Veste.

Afgelopen zomer ondernam Feyenoord ook al pogingen om Zerrouki over te nemen van Twente. Toen wilden de Rotterdamse club naar verluidt niet verder gaan dan vijf miljoen euro. Nu heeft het er volgens bovengenoemde site alle schijn van dat Zerrouki deze winter de overstap naar Feyenoord gaat maken, al is er geen sprake van witte rook.

Twente heeft bij monde van onder meer Ron Jans laten weten Zerrouki deze maand absoluut niet kwijt te willen. Het is echter maar de vraag of de Enschedeërs een vertrek van de Algerijns international kunnen tegenhouden als Feyenoord (ongeveer) de vraagprijs biedt. In De Kuip moet Zerrouki de opvolger worden van de afgelopen zomer naar Benfica vertrokken Fredrik Aursnes. Door de voetblessure van Quinten Timber is zijn komst alleen nog maar wenselijker geworden.

It's showtime! Zet minimaal €10 in en krijg 5 freebets van €10 cadeau!

It's showtime! Zet minimaal €10 in en krijg 5 freebets van €10 cadeau!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen