PSV ligt dwars en veegt eerste bod van Paris Saint-Germain van tafel

30 januari 2023, 19:51

PSV heeft het eerste bod van Paris Saint-Germain op Johan Bakayoko van tafel geveegd, zo onthult Het Nieuwsblad. Of de club uit de Franse hoofdstad een tweede poging gaan ondernemen om de negentienjarige aanvaller in te lijven, is nog niet bekend.

L'Équipe maakte eerder vandaag bekend dat Bakayoko op de radar van Paris Saint-Germain is verschenen, waarna het Eindhovens Dagblad verkondigde dat de Parijzenaars ook daadwerkelijk gaan proberen om de Belgische aanvaller los te weken bij PSV. De Franse grootmacht zou voornemens zijn Bakayoko te kopen en vervolgens meteen te verhuren.

Dat PSV niet staat te springen om een vertrek van Bakayoko heeft (mede) te maken met het feit dat de spoeling voorin dun in is in Eindhoven. PSV hoopt zich op Deadline Day juist nog te versterken met een buitenspeler. Eerder deze transferperiode werden Cody Gakpo en Noni Madueke verkocht aan respectievelijk Liverpool en Chelsea.

Hoe Bakayoko aankijkt tegenover een eventuele transfer naar Paris Saint-Germain is niet bekend. De aanvaller komt deze maandagavond 'gewoon' namens Jong PSV in actie tegen Willem II. Ruud van Nistelrooij maakte dit seizoen veertien keer gebruik van Bakayoko: acht keer als basisspeler en zes keer als invaller.

Lees ookAbsolute toptransfer lonkt voor PSV-aanvaller Johan Bakayoko

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen