Van den Belt wil zomerse transfer naar Feyenoord spoedig afronden

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Aangeboden door

1 februari 2023 – De transfermarkt heeft haar deuren gesloten. De clubs kunnen eventuele inkomende en uitgaande transfers nog wel afronden, áls de papieren op tijd zijn aangeleverd. Thomas van den Belt gaat in ieder geval geen transfer meer maken. Feyenoord hoopte op Deadline Day nog nadrukkelijk op de komst van de middenvelder, maar PEC Zwolle wilde hem niet laten gaan. Van den Belt hoopt in de zomer alsnog de stap naar De Kuip te maken.

Van den Belt wil zomerse transfer naar Feyenoord spoedig afronden

Claim tot 5 keer een €10,00 freebet bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Feyenoord was de hele maand januari op zoek naar versterking voor het middenveld. De huidige koploper van de Eredivisie probeerde het in de laatste dagen van de winterse transferperiode niet alleen bij Van den Belt, maar ook bij Ramiz Zerrouki. Feyenoord kwam er echter niet uit met FC Twente. Ook een akkoord met PEC Zwolle over een transfer van Van den Belt bleef dus uit. Tot teleurstelling bij de middenvelder. Dat schrijft de Stentor althans.

Lees ook: Streuer teleurgesteld in Feyenoord na last-minute poging voor Zerrouki

'De selectie van PEC Zwolle is de komende twee dagen vrij na een drukke maand met zes wedstrijden en in die vrije dagen hoopt Van den Belt de transfer alsnog af te ronden, zodat hij zich vanaf vrijdag volledig kan focussen op de rest van het seizoen bij de Zwollenaren', klinkt het. De transfer naar Feyenoord moet dan na afloop van dit seizoen alsnog gaan plaatsvinden. Van den Belt heeft er alle vertrouwen in dat het goedkomt. "Ik ga ervan uit dat PEC zich aan de afspraken houdt zoals die gemaakt zijn." Van den Belt zette vorig jaar zijn handtekening onder een nieuw contract in Zwolle, waarbij de afspraak werd gemaakt dat hij na dit seizoen onder gunstige voorwaarden mag vertrekken.

"Dan kan ik me daarna focussen om met PEC te promoveren en kampioen te worden. Uiteindelijk wil ik nog steeds geschiedenis schrijven met PEC", besluit de middenvelder, die bezig is aan een uitstekend seizoen. Van den Belt scoorde maandagavond in de uitwedstrijd tegen Roda JC al zijn tiende competitietreffer van dit seizoen. PEC Zwolle staat momenteel bovenaan in de Keuken Kampioen Divisie en heeft al een aardige voorsprong opgebouwd ten opzichte van de nummer drie. De nummers één en twee promoveren rechtstreeks naar de Eredivisie.

 • Senegal - Nederland, actie Adv

  Claim tot 5 keer een €10,00 freebet bij Jacks.nl

  Maak een account bij Jacks.nl en krijg bij je eerste storting 5 freebets van €10,00.

  Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

 • Reacties

  Feyenoord

  gerelateerd