Van den Belt liep transfer mis: "Was geen optie voor Feyenoord"

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Aangeboden door

1 februari 2023 – Thomas van den Belt zag een transfer naar Feyenoord afgelopen maand in het water vallen. De middenvelder wilde PEC Zwolle graag achter zich laten voor een avontuur in de Eredivisie. PEC was bereidt om mee te werken, maar volgens technisch directeur Marcel Boudesteyn ging Feyenoord niet ver genoeg.

Van den Belt liep transfer mis: "Was geen optie voor Feyenoord"

Claim tot 5 keer een €10,00 freebet bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

"Het was mooi geweest als we een deal hadden kunnen sluiten met Feyenoord waarbij Thomas bijvoorbeeld het seizoen bij ons had afgemaakt", vertelt Boudesteyn in gesprek met VoetbalPrimeur. "Dan waren we er waarschijnlijk uitgekomen. Dat was voor ons een optie geweest, maar niet voor Feyenoord. Zij wilden hem per se nu halen. Voor ons was alles mogelijk, behalve Thomas laten gaan voor het bod dat Feyenoord deed. De komende periode gaan we zien hoe nu verder."

Lees ook: Feyenoord krijgt tik in titelstrijd; middenvelder mist zware duels

Feyenoord moest naar verluidt zo'n anderhalf miljoen euro betalen. Daarnaast opperde de zaakwaarnemer van Van den Belt dat er komende zomer een afkoopclausule zou zijn. Dat lijkt echter niet het geval. "We hebben met Thomas en zijn zaakwaarnemer afspraken gemaakt voor de zomer. Nee, er is geen meningsverschil. Een interpretatieverschil, dat is wat anders. Wij hebben er duidelijke afspraken over gemaakt en ik hoop voor Thomas dat hij aankomende zomer alsnog naar Feyenoord kan."

Keuken Kampioen Divisie
PEC stevent af op de titel in de Keuken Kampioen Divisie en denkt Van den Belt nodig te hebben om daadwerkelijk te promoveren. "We weten hoe belangrijk Thomas is en het kampioenschap staat voor ons boven alles. Als je degradeert en niet meteen promoveert, kan het zomaar een paar jaar duren. Kijk maar naar ADO Den Haag, Roda JC en NAC Breda. Wij doen er alles aan om meteen te promoveren, dan moet je niet één van je beste spelers verkopen." Maandag speelt PEC uit tegen Jong Ajax.

 • Senegal - Nederland, actie Adv

  Claim tot 5 keer een €10,00 freebet bij Jacks.nl

  Maak een account bij Jacks.nl en krijg bij je eerste storting 5 freebets van €10,00.

  Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

 • Reacties

  Feyenoord

  gerelateerd