Wéér lange blessuretijd in de Kuip: "Waar haalt hij zeven minuten vandaan?"

9 februari 2023, 09:45   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Hoewel de bekerwedstrijd tussen Feyenoord en NEC (4-4) voor de neutrale kijker een enorm spektakel was, overheerst bij de Nijmegenaren een gevoel van frustratie. De ploeg van trainer Rogier Meijer was enorm dicht bij een stunt en had bijna de koploper van de Eredivisie in eigen huis uitgeschakeld in de KNVB Beker. Hoewel de scorende Jordy Bruijn trots is op zijn ploeg, deed hij bij ESPN nog wel zijn beklag over enkele beslissingen van scheidsrechter Rob Dieperink.

Na afloop van de reguliere speeltijd kende Dieperink namelijk zeven minuten extra tijd toe in De Kuip bij een 0-2 stand. Uiteindelijk zou Feyenoord op knappe wijze terugkomen in de wedstrijd en een verlenging forceren, maar Bruijn vraagt zich wel af of die extra tijd nodig was. "Het was een bijzondere avond, een hele rare wedstrijd", begon Bruijn. "Een beetje vergelijkbaar met de competitiewedstrijd die we vorig jaar speelden. Helaas verliezen we hem weer. Toen de 1-2 viel, dacht ik dat we het wel vol zouden houden met twee of drie minuten blessuretijd."

"Maar ik weet niet waar de scheids die zeven minuten vandaan haalt? Zoveel is er niet gebeurd naar mijn idee. Maar buiten dat mogen we niet zo laat nog tegengoals krijgen. Dat is balen", besluit Bruijn. De discussie is opvallend, aangezien Feyenoord ook terugkwam in de blessuretijd in de topper tegen PSV afgelopen zondag (2-2). Toen kregen de wedstrijd negen minuten blessuretijd toegekend door arbiter Danny Makkelie.

Bronkhorst de schlemiel

Uiteindelijk scoorden beide ploegen nog twee keer, waardoor penalty's het verschil moesten maken in de achtste finale. Ilias Bronkhorst was hierin de ongelukkige die als enige zijn strafschop miste, waardoor de Nijmegenaren uit het bekertoernooi liggen. "Het is logisch dat hij teleurgesteld is. Dat hoort er even bij. Een aantal jongens is teleurgesteld, een aantal jongens zegt dat we keihard hebben gewerkt en trots mogen zijn. Dat is ook zo. Bij mij overheerst wel de teleurstelling. Het is echt ontzettend balen", aldus Bruijn.

Lees ook: Slot schrikt bij het zien van beelden Hartman: "Daar komen we goed weg"

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

gtsb
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Volgens mij kon je elke keer bij een uittrap gewoon naar de wc en miste je niks. 7 min was gewoon normaal. Trouwens de 2-2 viel in de 92e minuut

Richard
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Huilies zullen het nooit eens zijn met blessuretijd als ze verliezen, keepertje Branderhorst was al tijd aan het rekken tijdens de warming up, veel wissels en dat soort zaken, daarbij duurde het een kwartier voordat Sandler na zijn rode kaart de spelerstunnel bereikte, 7 minuten was nog aan de krappe kant. Slechte wedstrijd van Feyenoord maar met een terechte winnaar tegen een keukenkastjes niveau ploeg

GabrielleX01
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Het is toch eigenlijk ook wel sneu dat je als Feyenoord zijnde als het zo'n keukenkastjes niveau is thuis niet tegen kan winnen in reguliere speeltijd / verlenging.

gtsb
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Dit zijn gewoon mensen en ook de media die zien dat feyenoord moeilijk te kloppen is. Eerst vonden ze het nog prima maar nu gaan ze alles aangrijpen om te zeuren . Negatieve berichten plaatsen etcetc . Prima maar wel sneu

ronaldsahasrara25
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Als het in de 97e minuut nog 1-2 was, dan zou er zeker nog een minuutje of twee zijn bijgekomen. Ons kent ons....

Reurtje
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Het is nu wel duidelijk dat de KNVB graag ziet dat Feyenoord kampioen wordt en/of de beker wint. Wat een beroerde scheids.

ChrisGeuze14
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Iig 9 wissels in de tweede helft. Rode kaart, penalty. 2 doelpunten nog. 7 was maximaal. Minder was ook goed. Er is helaas geen duidelijkheid. Dat zouden ze eens moeten geven! Maar wel een leuke bekerwedstrijd om naar te kijken als neutrale supporter!

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen