'Dani Alves komt met nieuwe bekentenis over verkrachtingszaak'

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Aangeboden door

9 februari 2023 – Dani Alves heeft bekend dat er sprake is geweest van penetratie bij de vrouw die hem beschuldigt van verkrachting. Dat meldt Carlos Quílez, een journalist van Antena 3. Als het nieuws klopt, zou Alves al voor de derde keer zijn verklaring hebben aangepast.

'Dani Alves komt met nieuwe bekentenis over verkrachtingszaak'

Claim tot 5 keer een €10,00 freebet bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

In zijn eerste verklaring zou de rechtsback gezegd hebben dat hij het vermeende slachtoffer, een 23-jarige vrouw, niet kent. Daarna erkende hij dat er contact is geweest, daarna bevestigde hij fysieke aanrakingen en nu zou hij dus hebben toegegeven dat er sprake was van penetratie. Mogelijk is zijn verklaring gewijzigd zodat zijn advocaten kunnen bepleiten dat er sprake was van wederzijdse instemming.

Alves en het vermeende slachtoffer waren circa zestien minuten op het toilet in een nachtclub in Barcelona. De vrouw verklaarde dat ze door Alves werd gedwongen om 'bovenop hem te gaan zitten'. Uiteindelijk zou Alves haar op de grond hebben gegooid en hebben gedwongen tot orale seks. Daar verzette ze zich tegen, waarna Alves haar zou hebben 'gepenetreerd tot hij ejaculeerde'.

De gebeurtenissen vonden plaats op 31 december, toen Alves met meerdere vrienden in de nachtclub was. De volgende dag kwamen de beschuldigingen aan het licht, maar Alves was toen al vertrokken naar Mexico, waar hij nog een wedstrijd speelde voor UNAM Pumas. De Braziliaan keerde daarna kortstondig terug naar Spanje om de begrafenis van zijn schoonmoeder bij te wonen en werd vervolgens gearresteerd. Hij zit sindsdien vast in een gevangenis in Barcelona.

Lees ook'Vrouw van Dani Alves weet genoeg na beschuldigingen'

 • Senegal - Nederland, actie Adv

  Claim tot 5 keer een €10,00 freebet bij Jacks.nl

  Maak een account bij Jacks.nl en krijg bij je eerste storting 5 freebets van €10,00.

  Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

 • Reacties

  Eredivisie

  gerelateerd