Deze negen spelers zouden mogen vertrekken bij Chelsea

11 februari 2023, 16:59   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Het kooplustige Chelsea is voornemens komende zomer een grote schoonmaak te houden. De Londense club gaat volgens ESPN liefst negen spelers in de etalage zetten. Daar zitten meerdere grote namen tussen.

Chelsea heeft sinds de komst van eigenaar Todd Boehly een klein jaar geleden voor ruim 600 miljoen euro in de selectie geïnvesteerd. Een hoop spelers zijn daardoor overbodig geworden. Christian Pulisic, Hakim Ziyech, Pierre-Emerick Aubameyang Mateo Kovacic, Kalidou Koulibaly, Callum Hudson-Odoi, Romelu Lukaku,

€4.2M
Meer info
' href="https://www.fcupdate.nl/voetballers/n-golo-kante">N'Golo Kanté en Mason Mount zijn de spelers die op zoek mogen naar een nieuwe werkgever.

Van dit negental lijkt Aubameyang de deur van Stamford Bridge snel achter zich dicht te trekken. De 33-jarige spits heeft weinig uitzicht op speeltijd, is niet ingeschreven voor de knock-outfase van de Champions League en staat open voor een (tijdelijk) vertrek. De transfermarkt is in een hoop landen gesloten, maar Amerikaanse clubs kunnen op dit moment wel spelers inlijven. Aubameyang zou in de nadrukkelijke belangstelling van Los Angeles FC staan.

Ziyech leek Chelsea in januari te verlaten. De voormalig speler van Ajax was heel dicht bij een huurovergang naar Paris Saint-Germain, maar gepruts met papierwerk gooide roet in het eten. Hij is een van de spelers die het slachtoffer is van de koopwoede van de Londense club. Vorige maand werden onder meer Enzo Fernandez (121 miljoen euro), Mykhaylo Mudryk (70 miljoen euro), Benoît Badiashile (38 miljoen euro) en Noni Madueke (35 miljoen euro) naar de Engelse hoofdstad gehaald.

Lees ookChelsea bij basisdebuut Madueke niet langs laagvlieger West Ham

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Zeeuwke
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Nou Ajax sla je slag !!!!!!

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen