RKC maakt er een feestje van en Advocaat dendert door in KKD | FCUpdate Recap

18 februari 2023, 00:30   Bijgewerkt: 17 februari 2023, 23:23

In de rubriek 'FCUpdate Recap' zet FCUpdate.nl het belangrijkste nieuws van de avond daarvoor op een rijtje. Met een samenvatting van alles wat je allemaal hebt gemist ben je weer helemaal op de hoogte van het laatste voetbalnieuws. Dit waren de belangrijkste nieuwsfeiten op vrijdag 17 februari.

Carnavalskraker een prooi voor RKC, Fortuna baalt van Nijhuis

RKC Waalwijk heeft vrijdagavond het carnavalsweekend op prachtige wijze ingeleid. De Waalwijkers van trainer Joseph Oosting kwamen op achterstand in de tweede helft, maar wisten het in de eindfase helemaal om te draaien (3-1). Bij Fortuna Sittard zal men balen van scheidsrechter Bas Nijhuis, aangezien de Limburgers niet te spreken waren over bepalende beslissingen van de arbiter in dit belangrijke duel. Het hele artikel lezen? Klik hier!

Advocaat laat PEC struikelen maar Heracles profiteert nauwelijks

Heracles Almelo had de grote winnaar van de vrijdagavond in de Keuken Kampioen Divisie kunnen worden, maar liet de kans daarop in extremis lopen. Koploper PEC Zwolle ging onderuit tegen het ADO Den Haag van Dick Advocaat en dus had Heracles de achterstand op de ranglijst terug kunnen brengen naar vier punten. Willem II voorkwam dat echter met een late gelijkmaker in Almelo. Het hele artikel lezen? Klik hier!

Nieuwe beschuldigingen FC Barcelona in mogelijke corruptiezaak

In het mogelijke corruptieschandaal rond FC Barcelona zijn vrijdag nieuwe aantijgingen naar boven gekomen. De club kwam eerder deze week in het nauw wegens dubieuze betalingen aan het bedrijf van de toenmalige baas van de Spaanse scheidsrechterscommissie. Naar nu blijkt maakte de club veel meer dan de eerder genoemde 1,4 miljoen euro over. Het hele artikel lezen? Klik hier!

Ajacied stevig aangepakt: 'Hij voetbalt als het eeuwige talent'

Steven Bergwijn heeft in de Europa League-wedstrijd van Ajax tegen Union Berlin geen indruk weten te maken op Wim Kieft. In zijn column in De Telegraaf betreurt de oud-aanvaller een gebrek aan ontwikkeling dat hij vaststelt bij de 25-jarige aanvaller. Het hele artikel lezen? Klik hier!

Napoli kan titel ruiken maar ziet topscorer in slotfase wegvallen

Napoli heeft vrijdagavond een volgende stap gezet richting de landstitel. De Napolitanen boekten op bezoek bij laagvlieger Sassuolo een probleemloze 0-2 zege. Khvicha Kvaratskhelia en Vitcor Osimhen waren trefzeker, maar laatstgenoemde viel in de slotfase met een spierblessure uit. Het hele artikel lezen? Klik hier!

Leeuwinnen nog lang niet in WK-vorm, toont Oostenrijk aan

Het Nederlands vrouwenelftal is op Malta tegen een oefennederlaag aangelopen. Oostenrijk was op het eiland met 1-2 te sterk voor het elftal van bondscoach Andries Jonker. De oefenmeester zag dat de Oranje Leeuwinnen nog een lange weg te gaan hebben als het team aankomende zomer een rol van betekenis wil gaan spelen op het WK in Australië en Nieuw-Zeeland. Het hele artikel lezen? Klik hier!

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen