Van Persie kijkt in glazen bol en voorspelt kampioen Premier League

27 maart 2023, 08:44   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Robin van Persie verwacht dat zijn oude club Arsenal dit jaar na negentien jaar wachten eindelijk de Premier League binnensleept. Onder leiding van oud-ploeggenoot Mikel Arteta staan The Gunners met nog tien duels te spelen acht punten voor, al heeft achtervolger Manchester City wel een wedstrijd minder gespeeld.

Er komt een spannende periode aan waar de druk ook nog eens gaat meespelen, maar Van Persie denkt dat Arsenal het toch over de streep gaat trekken. "Als je naar deze periode kijkt, telt elk punt", zegt de topscorer aller tijden van het Nederlands elftal tegen Sky Sports. "Ze hebben een paar moeilijke wedstrijden gehad en steeds drie punten gepakt, dus dat bewijst nog maar eens dat ze een echt kampioensteam zijn."

Van Persie weet dat het laatste deel van de competitie altijd het spannendst is. "Het laatste stuk is altijd moeilijk en zal interessant zijn om te zien", vertelt Van Persie na zijn deelname aan het Weekend of Legends in Glasgow. "Mijn persoonlijke gevoel is dat ze ervoor zullen gaan en competitie zullen winnen. Het is al een tijdje geleden, dus ik ben blij als ze winnen."

Lees ook: Van Persie lacht met Waterreus na spectaculair moment in benefietwedstrijd

De oud-international van Oranje heeft acht jaar doorgebracht bij Arsenal, maar hij slaagde er in Noord-Londen niet in de landstitel in de wacht te slepen. Wel won hij één keer de FA Cup. Later speelde Van Persie ook nog eens voor Manchester United en daar won hij in 2013 zijn enige Premier League-titel met een schitterende goal in de kampioenswedstrijd tegen Aston Villa.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

vleermuis
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

8 punten voorsprong is misschien al genoeg,,maar ik zou nog niet durven juichen met haaland die er op los scoort bij city..ten hag kan wel fluiten naar de titel die mag allleen nog troostprijzen pakken

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen