Brood: "Biseswar op de goede weg"

14 maart 2007, 09:56   Bijgewerkt: 14 maart 2007, 10:39

Heracles Almelo-coach Ruud Brood stelt in het Algemeen Dagblad dat Feyenoord-huurling Diego Biseswar op de weg terug is. De negentienjarige aanvaller werd eerder deze maand nog disciplinair geschorst en naar het tweede elftal verbannen. Zijn trainer ziet nu echter een ommekeer in Biseswars aanpak. 

"Je ziet aan de speelminuten die hij krijgt, dat hij er weer goed op staat. Hij moet nu alleen zelf het respect terugverdienen van de groep", aldus de 44-jarige oefenmeester. Brood vervolgt: "Diego is de jongste (van de huurlingen). Hij komt eigenlijk net kijken. Hij speelt in Oranje onder 19, waar Schilder al in Jong Oranje zit en Boakye in het Olympisch team van Ghana speelt."

De jongeling stelt zelf dat de tijdelijke transfer naar de Almeloërs noodzakelijk was om meer Eredivise ervaring op te doen. "Voor mijn ontwikkeling is het goed geweest om naar een club als Heracles te gaan. Ik moet veel wedstrijden spelen. Dat ik 'ups en downs' heb gekend in dit seizoen, accepteer ik. Ik heb ook in de spiegel durven kijken en weet nu dat ik alleen nog maar verder omhoog moet."

Biseswar presteert wisselend in Twente. Bij vlagen laat hij zijn kwaliteiten aan het Almelose publiek zien. Daar tegen over staat dat hij soms hele wedstrijden onzichtbaar is. De technisch manager van Feyenoord, Peter Bosz, weet nog niet of de snelle spits volgend seizoen in de Kuip speelt. "We kijken wat het beste voor hem is. We moeten met z'n allen niet vergeten dat hij pas tweedejaars A-junior is", aldus Bosz.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen