Aissati wil bij Vitesse blijven: "Ik geloof er in"

4 april 2011, 12:01

Ismail Aissati staat open voor een langer verblijf bij Vitesse. De middenvelder is eigendom van Ajax, maar speelt dit seizoen op huurbasis in Arnhem. Hoewel hij eerder liet weten in de zomer voor zijn kans te willen gaan bij Ajax, zegt hij nu op de website van Vitesse dat hij graag de komende jaren in het Gelredome wil spelen.

"Ik heb het uitstekend naar mijn zin bij Vitesse en geloof in het project. De club is groeiende en dat zie je ook aan de spelers die voor langere tijd worden vastgelegd. Ik wil daar graag aan bijdragen", aldus de pas 22-jarige middenvelder. 

Vitesse-directeur Ted van Leeuwen is blij dat Aissati open staat voor een langer verblijf bij zijn club. "Ismail is een fantastische voetballer voor Vitesse en meer dan alleen een speler. Ook buiten het veld is het een meerwaarde. Net als bijvoorbeeld Wilfried, Pröpper, Van Ginkel, Pedersen, Kashia, Room en Yasuda is Aissati een speler die ons verder kan brengen. De gesprekken lopen al een tijdje en we hopen binnen enkele weken duidelijkheid omtrent een langer verblijf te krijgen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen