Alle 'nucleaire' wedstrijden om 18.45 uur

Ger
4 maart 2014, 17:55

De vijf eredivisieduels die vanwege de nucleaire top in Den Haag verboden werden, staan definitief ingepland op woensdag 2 april. Het eerste fluitsignaal zal op alle velden om 18.45 uur klinken. Het betreft de wedstrijden Heracles Almelo - Feyenoord, FC Twente - ADO Den Haag, Go Ahead Eagles - NAC Breda, FC Utrecht - SC Cambuur en RKC Waalwijk - Ajax.

De duels stonden aanvankelijk voor het speelweekend van 21, 22 en 23 maart op het programma, maar vanwege de massale inzet van het politiekorps bij de nucleaire top kon het programma geen volledige doorgang vinden. De wedstrijden werden vervolgens verschoven naar woensdag 2 april om 15.45 uur, en RKC Waalwijk - Ajax naar donderdag 3 april om 15.45 uur. Regels schrijven namelijk voor dat nationale competitieduels niet op hetzelfde moment op tv mogen worden uitgezonden als Europese wedstrijden.

De UEFA heeft echter laten weten dat ze daar in dit geval een uitzondering voor maken. De andere duels blijven gewoon op hun oorspronkelijke plek: in het weekend van 21, 22 en 23 maart.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen