Ajax 'gewaarschuwd' voor dromend PEC Zwolle

17 april 2014, 15:32

Komende zondag (18.00 uur) beleeft de 96ste editie van het nationale bekertoernooi haar climax. In de Rotterdamse Kuip nemen PEC Zwolle en Ajax het tegen elkaar op in de eindstrijd. Namens PEC Zwolle verschenen coach Ron Jans en aanvoerder Bram van Polen op de door de KNVB georganiseerde persconferentie. Trainer Frank de Boer en captain Niklas Moisander vertegenwoordigden Ajax op de persbijeenkomst.

PEC Zwolle: "Geschiedenis schrijven zou geweldig zijn"

Aanvoerder Van Polen merkt dat de finale heel wat teweeg brengt in Zwolle en omstreken: "Daar is het niet rustig. Je merkt de laatste weken aan alles dat iedereen ernaartoe leeft. Het leeft enorm in Zwolle", aldus de captain van PEC Zwolle, die vertrouwen heeft: "We hebben het gevoel dat het echt mogelijk is."

Ajax: "We zijn een gewaarschuwd mens"

Moisander gaf aan dat het beter gaat met zijn knie. "Het voelt goed. Ik verwacht zondag te kunnen spelen", stelt de Finse verdediger, die uitkijkt naar de eindstrijd: "Het is een mooi moment voor ons allemaal. Ajax heeft de finale de laatste jaren niet vaak mogen spelen. Het leeft enorm in de spelersgroep", geeft Moisander aan. De Fin treft zijn oude werkgever PEC Zwolle: "Dat is persoonlijk wel iets moois. Mijn twee jaren in Zwolle waren belangrijk in mijn ontwikkeling. PEC Zwolle heeft een bijzondere plek in mijn hart, maar ik wil de beker heel graag winnen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen