Ajax zonder Boilesen en Serero naar Barcelona

19 oktober 2014, 15:33   Bijgewerkt: 19 oktober 2014, 19:06

Nicolai Boilesen en Thulani Serero moeten de uitwedstrijd tegen FC Barcelona in de Champions League noodgedwongen aan zich voorbij laten gaan. De twee blijven maandag achter in Amsterdam, als de rest van de selectie op het vliegtuig naar Spanje stapt.

De Zuid-Afrikaan heeft zaterdag aan de competitiewedstrijd tegen FC Twente (1-1) een verrekking aan de hamstring overgehouden. Niki Zimling was toen zijn vervanger.

Boilesen liep dinsdag in de EK-kwalificatiewedstrijd van Denemarken tegen Portugal een hersenschudding op. De Deen reed met de auto vanuit Kopenhagen terug naar Amsterdam, omdat vliegen niet verstandig was. Uit aanvullend onderzoek bleek dat de verdediger onvoldoende is hersteld om dinsdag te kunnen spelen in Camp Nou. Tegen FC Twente werd Boilesen vervangen door Nick Viergever. Ook Jaïro Riedeweld kan op de linksbackpositie uit de voeten.

Trainer Frank de Boer neemt Mike van der Hoorn en Lerin Duarte wel mee naar Barcelona. Ook aanvaller Queensy Menig zit bij de selectie van de Amsterdammers.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen