Cillessen op weg naar nieuw contract bij Ajax

Ger
5 november 2014, 08:11

Jasper Cillessen gaat naar verwachting binnenkort zijn krabbel zetten onder een nieuw contract bij Ajax. Zijn zaakwaarnemer Alex Kroes heeft een positief gesprek achter de rug met de Amsterdamse club. Een akkoord over een verbintenis tot medio 2018 lijkt aanstaande.

"We zijn in gesprek", geeft Kroes toe in De Telegraaf. De 25-jarige Cillessen maakte in de zomer van 2011 de overstap van NEC naar Ajax. Aanvankelijk moest hij in de ArenA genoegen nemen met een reserverol. In september 2013 kreeg de sluitpost van trainer Frank de Boer de voorkeur boven Kenneth Vermeer, die afgelopen zomer vertrok naar Feyenoord. Inmiddels is Cillessen ook een basisklant in het Nederlands elftal.

"Ik denk dat iedereen zeer positief is verrast door zijn ontwikkeling", zegt De Boer over Cillessen. "Sinds hij eerste keeper van Ajax werd, is het zowel bij de club als het Nederlands elftal heel snel met hem gegaan. Hij is bij Ajax en Oranje onomstreden de eerste man. Jasper weet heel goed waarmee hij bezig is en had een duidelijk plan om zijn doel, keeper van Ajax worden, te bereiken."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen