De Boer blijft bij Ajax: "Hij maakt sowieso het seizoen af"

16 december 2014, 15:34

De naam van Frank de Boer wordt in één adem genoemd met Liverpool, waar manager Brendan Rodgers al een tijdje onder vuur ligt. Mochten The Reds inderdaad aankloppen bij de coach van Ajax, dan zal hij pas aan het einde van het seizoen gaan praten. Dat heeft Guido Albers, de zaakwaarnemer van De Boer, tegenover het Algemeen Dagblad bevestigd.

Twee jaar geleden benaderde Liverpool de trainer van Ajax al, maar destijds vond De Boer het te vroeg om uit Amsterdam te vertrekken. "Nu zal hij de deur zeker niet meteen dicht gooien", zegt Albers. Een winters vertrek zal er echter niet komen, geeft de belangenbehartiger aan. "Dat gaat honderd procent niet gebeuren, Frank maakt sowieso het seizoen bij Ajax af".

Liverpool staat momenteel op een teleurstellende elfde plaats in de Premier League. Bovendien werd de club in de Champions League al in de groepsfase geëlimineerd. Mocht de kop van Rodgers rollen, dan zal De Boer zich dus nog niet melden in de stad van The Beatles. De keuzeheer van Ajax zei het Amsterdamse Sportgala, waar hij verkozen werd tot Coach van het Jaar, dat hij misschien nog wel lang bij Ajax zou blijven. "Eerst ga ik proberen de vijfde titel op rij binnen te halen. En dan daarna ook de zesde", sprak hij.

Albers beaamt de woorden van zijn cliënt. "Klopt. Frank is in zijn element als hij jonge en huidige jonge talenten beter kan maken. Als die sportieve uitdaging blijft, hoeft hij per se niet weg", besluit de zaakwaarnemer.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen