Fischer, Boilesen en Veltman niet in selectie Ajax

15 januari 2015, 13:52   Bijgewerkt: 15 januari 2015, 14:07

Zonder Viktor Fischer, Nicolai Boilesen en Joël Veltman begint Ajax aan de tweede seizoenshelft in de Eredivisie. De drie maken wegens blessures geen deel uit van de selectie voor de eerste wedstrijd van 2015. De Amsterdammers nemen het vrijdagavond in de eigen ArenA op tegen FC Groningen.

Een opvallende naam in de selectie is Kenny Tete, een 19-jarige verdediger. Ook een andere jonge verdediger, Riechedly Bazoer, maakt deel uit van de wedstrijdselectie. Ook Mike van der Hoorn zit erbij, hij neemt tegen FC Groningen de plek centraal achterin over van de geblesseerde Veltman. Overigens is de kans groot dat Boilesen, na een lange blessureperiode, volgende week tegen Feyenoord weer van de partij is. "Boilesen gaat heel goed, hij zou er bijna bij kunnen zijn. Hij moet klaar zijn voor Feyenoord", aldus Frank de Boer.

De wedstrijd tussen Ajax en FC Groningen begint vrijdagavond om 20.00 uur. Afwezig bij Ajax is voormalig FC Groningen-speler Richairo Zivkovic, hij is door De Boer buiten de wedstrijdselectie gelaten.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen