'Ajax pakt door en bindt wederom twee talenten'

21 januari 2015, 08:14

Met het oog op de toekomst heeft Ajax wederom meerdere jeugdspelers voorzien van een nieuw contract. De regerend landskampioen heeft een mondeling akkoord bereikt met de achttienjarige Terry Lartey Sanniez en daarnaast staat ook de negentienjarige Elton Acolatse op het punt om zich langer aan de club te verbinden. Beide talenten tekenen volgens De Telegraaf en VI tot medio 2018.

Sanniez is de rechtsachter van de A1. Hij maakte dit seizoen veel indruk in de UEFA Youth League, in de wedstrijden tegen Paris Saint Germain en FC Barcelona. Klaas-Jan Huntelaar liet onlangs nog optekenen dat hij de Ajax-talenten tegen Barça had zien spelen en dat de jonge back hem positief opviel. Acolatse is een Nederlands-Ghanese linksbuiten, die ook jeugdinternational van Oranje is.

Naast bovenstaand tweetal hopen de Ajacieden dat Lucas Andersen, Nicolai Boilesen, Kenny Tete, Riechedly Bazoer en Peter Leeuwenburgh zullen bijtekenen in Amsterdam. Ook de talenten Adham El Idrissi, Vaclav Cerny en Carel Eiting kunnen een contractgesprek verwachten.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen