Feyenoord veel te sterk voor machteloos NAC Breda

8 maart 2015, 16:24   Bijgewerkt: 8 maart 2015, 17:42

Feyenoord heeft met weinig moeite van degradatiekandidaat NAC Breda gewonnen. Al snel stonden de Rotterdammers op 1-0, dankzij een goal van Lex Immers. De bal ging net over de doellijn en dankzij de aanwezige technologie werd de goal toegekend. In de tweede helft maakte Mitchell te Vrede het verschil. Hij stond twee keer goed en maakte de gegeven mogelijkheden af. Feyenoord had kansen op meer goals, maar het bleef bij 3-0.

Een paar minuten later moest Vink weer op zijn horloge kijken. Deze keer was het wel raak. Uit een corner schoot Immers op goal en opnieuw werd de onderkant van de lat geraakt. Nu was de bal wel over de doellijn gegaan en kon Feyenoord juichen. Het was de eerste goal in de Eredivisie die werd toegekend via de nieuwe technologie. Een bijkomend voordeel van de technologie is dat de ploegen weten waar ze aan toe zijn. Feyenoord speelde rustig door na de inzet van Manu, terwijl de spelers van NAC niet zeurden na het doelpunt van Immers.

De tweede treffer betekende de beslissing. NAC Breda geloofde niet meer in een goed resultaat en probeerde vooral niet nog meer schade op te lopen. Dat lukte niet. Volgende week speelt de ploeg de degradatiekraker tegen Go Ahead Eagles, maar dat zal gaan gebeuren zonder Koch en Van der Weg, die geschorst zijn dankzij hun gele kaarten vanmiddag. Of Koch het anders wel gered zou hebben is niet duidelijk, hij viel uit met een blessure. Overigens liep Feyenoorder Van Beek ook een schorsing op. Hij mist het duel met FC Dordrecht.

Feyenoord had de buit binnen, maar wilde nog wat laten zien. Kongolo stond aan de basis van de derde en laatste goal. Hij kwam met een harde, maar goed getimede sliding in, waarna Boëtius Clasie bediende. Clasie behield het overzicht en gunde Te Vrede zijn tweede goal. Door de ruime overwinning zal het publiek met een goed gevoel naar huis gaan. Het was een prima voetbalmiddag in het zonnige Rotterdam.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen