Brood hoopt dat smaakmaker Jahanbakhsh bij NEC blijft

30 april 2015, 14:46   Bijgewerkt: 30 april 2015, 14:58

NEC dreigt haar smaakmaker van het kampioensjaar komende zomer kwijt te raken, maar trainer Ruud Brood hoopt dat Alireza Jahanbakhsh met de kampioen van de Jupiler League de Eredivisie in zal gaan. De Iraniër heeft nog een contract voor één jaar in Nijmegen, maar hij wordt veelvuldig in verband gebracht met andere clubs.

"Het is niet zo dat hij weg moet", zegt Brood in gesprek met Omroep Gelderland. "Als de hoofdprijs wordt betaald, gaat hij weg. Dat begrijp ik ook. Maar als trainer wil ik hem er natuurlijk graag bij houden. Ik kan uitstekend met hem werken. Hij heeft zich geweldig ontwikkeld en ik ben benieuwd hoe hij zich op het hoogste niveau staande houdt."

Wegens knieklachten staat Jahanbakhsh momenteel buitenspel. "Ik vind het wel knap dat we na het kampioenschap alle wedstrijden hebben gewonnen. En dat zonder Alireza Jahanbakhsh, die dit seizoen normaliter niet meer in actie zal komen", besluit Brood.

Jahanbakhsh was dit seizoen goed voor twaalf doelpunten in de Jupiler League, waar NEC met twee vingers in de neus kampioen wist te recorden. De Nijmegenaren grepen zelfs een puntenrecord.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen