NEC staat open voor bod op 'gouden' Jahanbakhsh

13 mei 2015, 13:00

Alireza Jahanbakhsh werd dinsdag verkozen tot beste speler van de Jupiler League in het seizoen 2014/2015. De prijs is voor de Iraniër de bekroning van een prachtig seizoen, waarin hij met NEC kampioen werd. Of hij met de club mee naar de Eredivisie gaat, is echter niet zeker. Bart van Ingen, de directeur van de ploeg uit Nijmegen, laat bij Omroep Gelderland weten dat zijn club open staat voor biedingen.

"Ik heb altijd gezegd; Ik zou Ali heel graag bij de club willen houden. Maar het feit is ook gewoon zo dat als er een bod komt waarmee wij kunnen herinvesteren om onze doelstelling te realiseren, dan bespreken we dat", toont hij zich reëel. Van Ingen vindt dat Jahanbakhsh terecht speler van het jaar geworden is in de Jupiler League. "Als je ziet wat voor excellent talent Alireza is, dan kun je alleen maar van zo'n voetballer houden."

Met of zonder Jahanbakhsh hoopt NEC na de zomer het hoofd boven water te houden in de Eredivisie. "In onze bestaande exploitatie is de doelstelling handhaving, maar als er externe financiering is die meer snelheid en een hoge ambitie heeft dan handhaving, dan gaan we dat bijstellen", houdt Van Ingen de deur voor een scherpere doelstelling open. Voorlopig is dat echter niet het geval. "Tot de dag van vandaag is de doelstelling handhaving. Wel op een manier zoals we afgelopen jaar ook gevoetbald hebben, dus herkenbaar."

In een interview met FCUpdate.nl kon Jahanbakhsh weinig zeggen over zijn toekomst. "Ik heb ook de ambitie om zo hoog mogelijk te spelen. Maar we doen alles stap voor stap", zei de international van Iran onder meer.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen