Wenger wil contract 'fantastische' Bellerin verlengen

13 oktober 2016, 12:18

Héctor Bellerin is pas 21 jaar, maar al niet meer weg te denken uit de basisformatie van Arsenal. De jonge rechtsback staat door zijn uitstekende prestaties naar verluidt op de verlanglijst van FC Barcelona, maar Arsene Wenger wil de verdediger dolgraag langer in Londen houden. Hij zinspeelt dan ook op een nieuw contract voor de basiskracht.

De Spanjaard, die op zijn zestiende werd overgenomen van Barcelona, heeft zich razendsnel opgewerkt binnen de selectie van Arsenal. "Hij doet het momenteel absoluut fantastisch", zegt Wenger op de clubsite. "We moeten niet vergeten dat hij vorig jaar bij zijn debuut zeer moeizaam speelde en dat hij het jaar daarvoor nog op huurbasis voor Watford uitkwam. Hij heeft een geweldige ontwikkeling doorgemaakt en hij is een echte Arsenal-speler geworden. Bovendien voelt hij zich nu al verantwoordelijk voor het team, dat is bijzonder voor iemand van zijn leeftijd."

Bellerin werd de afgelopen periode meermaals in verband gebracht met een overstap naar Barcelona, maar dat ziet Wenger absoluut niet zitten. "Hij heeft nog een contract tot 2019 en die proberen we momenteel te verlengen. Ik verwacht dat zijn toekomst bij deze club ligt."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen