Telstar heeft shirt en contract voor Vd Vaart al klaar

1 december 2016, 17:22

Telstar heeft al een contract en shirt klaarliggen voor Rafael van der Vaart. De 33-jarige middenvelder zei eerder deze week in gesprek met Helden Magazine dat hij niet uitsluit dat hij zijn loopbaan als profvoetballer bij Telstar gaat afsluiten.

"Als ik op mijn 39ste denk: ik wil nog even lekker bij Telstar voetballen, dan zou ik dat niet laten", zei Van der Vaart. Bij Telstar zorgde men meteen voor een shirt en contract. "Op 1 juli 2022 gaat zijn contract in", zegt algemeen directeur Pieter de Waard van Telstar tegen het [a,http://www.noordhollandsdagblad.nl/sport/telstar/article28815252.ece/Contract-Van-der-Vaart-ligt-al-klaar?lref=SL_4,_blank,Noordhollands Dagblad]. "Hij hoeft alleen nog zijn handtekening te zetten."

De Waard ziet in Van der Vaart een uitstekende vertegenwoordiger voor Telstar. "Rafael is iemand met een mening en hij durft tegengas te geven. Bij Telstar noemen wij dat omdenken. Bij andere clubs wordt zoiets al snel gezien als recalcitrant gedrag", aldus De Waard, die denkt dat de oud-speler van onder meer Ajax en Real Madrid over zes jaar nog meekan op profniveau. "Technische voetballers kunnen het over het algemeen vrij lang volhouden. We zijn vereerd met de uitspraak van Rafael. Hij komt uit de omgeving en heeft al vaker laten weten dat hij Telstar een leuke club vindt."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen