Ook Vorm verlengt contract bij Tottenham Hotspur

23 december 2016, 13:16

In navolging van vele anderen heeft ook Michel Vorm zijn contract bij Tottenham Hotspur verlengd. Daags nadat eerste doelman Hugo Lloris zijn verbintenis in Noord-Londen verlengde, heeft de Nederlandse reservegoalie zijn handtekening gezet onder een contract tot medio 2018. "De toekomst bij deze club ziet er zeer positief uit en ik vind het heel speciaal om daar deel van uit te maken", zegt Vorm.

Tottenham heeft de zoveelste contractverlening via de officiële clubkanalen bevestigd. Vorm kwam in 2014 over van Swansea City en heeft zich, in de keren dat hij door de absentie van Lloris mocht opdraven, een waardig gevangen getoond. De 33-jarige keeper heeft tot dusver in 26 wedstrijden onder de lat gestaan bij de Spurs. Rond de transfer van de 15-voudig international van Oranje van Swansea naar Tottenham was veel te doen, aangezien FC Utrecht claimde dat het recht had op een doorverkooppercentage maar er bekaaid vanaf kwam.

Voor Vorm en Lloris tekenden Harry Kane, Kyle Walker, Jan Vertonghen, Danny Rose, Dele Alli, Eric Dier, Christian Eriksen, Moussa Dembélé, Kevin Wimmer, Tom Carroll en Harry Winks ook al bij.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen