BBC: Wenger tekent nieuw, tweejarig contract bij Arsenal

30 mei 2017, 14:27

Arsene Wenger gaat zijn contract bij Arsenal toch weer verlengen, als we de BBC moeten geloven. Het toonaangevende Britse medium weet te melden dat de Franse manager er twee jaren aan vast gaat plakken bij The Gunners. Komende woensdag volgt de officiële aankondiging, zo wordt er gezegd.

In een onderhoud met Arsenal-eigenaar Stan Kroenke heeft Wenger maandag volgens de BBC een mondeling akkoord bereikt over een nieuw contract. Hoewel er al een tijdje geruchten over een langer verblijf van de Fransman de ronde deden, is de contractverlenging van de manager ronduit opvallend te noemen. Zijn krediet lijkt namelijk, zeker na het mislopen van Champions League-voetbal, op te zijn bij veel fans. De tekst 'Wenger Out' is vaak in en rondom het Emirates Stadium te lezen.

In oktober 2016 vierde Wenger zijn 20-jarige jubileum bij Arsenal, een tijdperk waar wij destijds een kroniek van publiceerden. De voormalig coach van AS Nancy-Lorraine, AS Monaco en Nagoya Grampus Eight werd in 1998, 2002 en 2004 kampioen van Engeland met Arsenal, waarmee hij zeven FA Cups en zes Community Shields wist te winnen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen