Heracles Almelo gunt Castro transfer naar Gent

2 juli 2017, 11:55

Bram Castro vertrekt deze zomer bij Heracles Almelo. De 34-jarige keeper heeft een contract voor twee seizoenen getekend bij KAA Gent, zo is zondag bekendgemaakt. Castro speelde drie seizoenen voor Heracles. De Overijsselse club nam de Belg medio 2014 over van MVV.

"Het is voor mij heel lastig om Heracles Almelo te verlaten", aldus Castro op de Heracles-website. "Als ik alle clubs waar ik gespeeld heb in ogenschouw neem, heb ik bij Heracles Almelo het beste gevoel. Het was de afgelopen jaren echter ook zo dat ik ver van mijn vrouw en twee kinderen woonde en leefde. Dat ging wel steeds meer wringen, dus toen deze kans voorbij kwam om dicht bij huis te gaan spelen heb ik deze aangepakt."

"Ik ben blij dat de club nog een transfersom voor mij ontvangt, maar ik heb het er tegelijkertijd heel moeilijk mee om Heracles Almelo te verlaten", vervolgt Castro. "Ik ga de club en de mensen enorm missen en wens ze alle succes en geluk toe. Ik kom zeker een aantal keren als supporter terug."

Algemeen directeur Nico-Jan Hoogma vult aan: "Met Bram Castro vertrekt er een uitstekende keeper en een heel goed mens. Vanuit menselijk oogpunt hebben we hem deze overstap ook gegund. Hij kan nu weer thuis gaan wonen bij zijn gezin. Wij wensen hem alle succes toe bij KAA Gent, wat natuurlijk in België een heel mooie club is, en we hopen hem nog vaak te zien in Almelo."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen