Excelsior toont interesse in Lamprou: "Hij is zeker een optie"

29 juli 2017, 22:41

Kostas Lamprou heeft na zijn transfervrije vertrek bij Willem II nog altijd geen nieuwe club gevonden. Met Excelsior lijkt zich echter een optie aan te dienen. Mitchell van der Gaag stelt dat de Kralingers inderdaad geïnteresseerd zijn in de Griekse doelman.

Na afloop van het oefenduel tegen NAC Breda kreeg Van der Gaag de vraag van RTV Rijmond of Excelsior interesse heeft getoond in Lamprou. "Hij is zeker een optie voor ons. We hebben een lijstje met namen van spelers. Maar of ze komen is niet alleen afhankelijk van ons. Veel spelers die in de belangstelling staan van Excelsior willen liever wachten of er nog iets anders komt. Dus die komen meestal rond de laatste dagen van de transferperiode binnen druppelen."

Van der Gaag liet verder weten dat Excelsior het bij de seizoensstart zonder Mike van Duinen zal moeten doen. Bij de spits werd onlangs een cyste uit zijn knie verwijderd. "Het is vooral heel vervelend voor Mike. Zeker omdat hij afgelopen seizoen ook al begon met een blessure. Ik hoop dat hij zo snel mogelijk weer fit wordt."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen