Wedstrijd afgelopen, Hertha BSC 2, Borussia Mönchengladbach 2.

DOELPUNT HERTHA BSC!

DOELPUNT M'GLADBACH!

• 37'
    Doelpunt! Hertha BSC 1, Borussia Mönchengladbach 2. Lars Stindl (Borussia Mönchengladbach) benut de penalty met een Schot met rechts in de linkerbenedenhoek.
  • 36'
    Strafschop veroorzaakt door Niklas Stark (Hertha BSC) na een overtreding in het strafschopgebied.
  • 36'
    Strafschop Borussia Mönchengladbach. Marcus Thuram lokt een overtreding uit in het strafschopgebied.
  • 34'
    Gemiste doelpoging. Kopbal van Dodi Lukébakio (Hertha BSC) vanuit het midden van het strafschopgebied gaat te hoog. Op aangeven van Matheus Cunha vanuit een dood spelmoment.
  • 34'
    Overtreding van Denis Zakaria (Borussia Mönchengladbach).
  • 34'
    Jhon Córdoba (Hertha BSC) krijgt een vrije trap op de helft van de tegenstander.
  • 33'
    Overtreding van Stefan Lainer (Borussia Mönchengladbach).
  • 33'
    Matheus Cunha (Hertha BSC) krijgt een vrije trap op zijn eigen helft.
  • 32'
    Gemiste doelpoging. Kopbal van Dodi Lukébakio (Hertha BSC) vanuit het midden van het strafschopgebied gaat te hoog. Op aangeven van Maximilian Mittelstädt met een voorzet.
  • 31'
    Overtreding van Jhon Córdoba (Hertha BSC).
  • 31'
    Florian Neuhaus (Borussia Mönchengladbach) krijgt een vrije trap op zijn eigen helft.
  • 29'
    Gemiste doelpoging. Kopbal van Matthias Ginter (Borussia Mönchengladbach) vanuit het midden van het strafschopgebied gaat te hoog en te ver naar rechts. Op aangeven van Lars Stindl met een voorzet uit een corner.
  • 29'
    Corner voor Borussia Mönchengladbach. De bal gaat via Alexander Schwolow over de achterlijn.
  • 29'
    Schot met rechts van Lars Stindl (Borussia Mönchengladbach) gered door de keeper! De poging van buiten het strafschopgebied werd gestopt in de rechterbenedenhoek. Op aangeven van Stefan Lainer.
  • 28'
    Gemiste doelpoging. Kopbal van Niklas Stark (Hertha BSC) vanuit het midden van het strafschopgebied gaat te hoog. Op aangeven van Deyovaisio Zeefuik met een voorzet uit een corner.
  • 28'
    Corner voor Hertha BSC. De bal gaat via Ramy Bensebaini over de achterlijn.

• 26'
      Doelpunt! Hertha BSC 1, Borussia Mönchengladbach 1. Schot met rechts van Alassane Plea (Borussia Mönchengladbach) vanaf de rechterkant van het strafschopgebied in de linkerbenedenhoek.
  • 25'
    Gemiste doelpoging. Kopbal van Dodi Lukébakio (Hertha BSC) vanuit het midden van het strafschopgebied gaat te hoog en te ver naar rechts. Op aangeven van Deyovaisio Zeefuik met een voorzet.
  • 24'
    Buitenspel Borussia Mönchengladbach. Stefan Lainer met de pass, maar Alassane Plea staat buitenspel.
  • 23'
    Kopbal van Jhon Córdoba (Hertha BSC) gered door de keeper! De poging vanuit het midden van het strafschopgebied werd gestopt in het midden van het doel. Op aangeven van Matheus Cunha.
  • 23'
  • 23'
    Deyovaisio Zeefuik (Hertha BSC) krijgt een vrije trap op de helft van de tegenstander.