Wedstrijd afgelopen, Borussia Mönchengladbach 3, VfB Stuttgart 1.

Tweede helft afgelopen, Borussia Mönchengladbach 3, VfB Stuttgart 1.

DOELPUNT M'GLADBACH!

DOELPUNT STUTTGART!

• 24'
      Doelpunt! Borussia Mönchengladbach 2, VfB Stuttgart 0. Schot met links van Marcus Thuram (Borussia Mönchengladbach) vanuit het midden van het strafschopgebied in de linkerbenedenhoek. Op aangeven van Alassane Plea.
  • 23'
    Gemiste doelpoging. Schot met rechts van Konstantinos Mavropanos (VfB Stuttgart) van buiten het strafschopgebied gaat links naast het doel. Op aangeven van Wataru Endo.
  • 23'
    Tiago Tomás (VfB Stuttgart) krijgt een vrije trap op de helft van de tegenstander.
  • 23'
    Overtreding van Ramy Bensebaïni (Borussia Mönchengladbach).
  • 20'
    Overtreding van Julian Weigl (Borussia Mönchengladbach).
  • 20'
    Naouirou Ahamada (VfB Stuttgart) krijgt een vrije trap op zijn eigen helft.
  • 19'
    Schot met links van Serhou Guirassy (VfB Stuttgart) gered door de keeper! De poging vanaf de linkerkant van het strafschopgebied werd gestopt in de linkerbenedenhoek. Op aangeven van Naouirou Ahamada.
  • 17'
    Beslissing VAR: geen verandering Ramy Bensebaïni (Borussia Mönchengladbach).
  • 16'
      Ramy Bensebaïni (Borussia Mönchengladbach) krijgt een gele kaart.
  • 14'
    Corner voor Borussia Mönchengladbach. De bal gaat via Wataru Endo over de achterlijn.
  • 14'
    Schot met rechts van Alassane Plea (Borussia Mönchengladbach) gered door de keeper! De poging vanuit het midden van het strafschopgebied werd gestopt in het midden van het doel. Op aangeven van Christoph Kramer met een voorzet.
  • 12'
    Overtreding van Serhou Guirassy (VfB Stuttgart).
  • 12'
    Manu Koné (Borussia Mönchengladbach) krijgt een vrije trap op zijn eigen helft.
  • 10'
    Doelpu... nee, de bal gaat op de lat! Schot met links van Tiago Tomás (VfB Stuttgart) vanaf de rechterkant van het doelgebied. Op aangeven van Serhou Guirassy.
  • 10'
    Gemiste doelpoging. Kopbal van Serhou Guirassy (VfB Stuttgart) vanuit het midden van het strafschopgebied gaat bijna raak, maar te ver naar rechts. Op aangeven van Borna Sosa met een voorzet.
  • 9'
    Doelpoging van Christoph Kramer (Borussia Mönchengladbach)! Schot met rechts van buiten het strafschopgebied wordt geblokt.
  • 9'
    Schot met links van Ramy Bensebaïni (Borussia Mönchengladbach) gered door de keeper! De poging vanaf de linkerkant van het strafschopgebied werd gestopt in het midden van het doel.
  • 7'
    Wataru Endo (VfB Stuttgart) krijgt een vrije trap op de linkervleugel.
  • 7'
    Overtreding van Christoph Kramer (Borussia Mönchengladbach).
  • 4'
    Overtreding van Chris Führich (VfB Stuttgart).
  • 4'
    Joe Scally (Borussia Mönchengladbach) krijgt een vrije trap op de rechtervleugel.