Wedstrijd afgelopen, Arsenal 3, Manchester United 2.

DOELPUNT ARSENAL!

DOELPUNT MAN UTD!

• 58'
      Doelpunt! Arsenal 2, Manchester United 2. Kopbal van Lisandro Martínez (Manchester United) vanuit het midden van het strafschopgebied hoog in het midden van het doel uit een corner.
  • 57'
    Corner voor Manchester United. De bal gaat via Takehiro Tomiyasu over de achterlijn.
  • 55'
    Doelpoging van Antony (Manchester United)! Schot met links van buiten het strafschopgebied wordt geblokt. Op aangeven van Aaron Wan-Bissaka met een kopbal.
  • 54'
    Schot met rechts van Marcus Rashford (Manchester United) gered door de keeper! De poging vanaf de linkerkant van het strafschopgebied werd gestopt in het midden van het doel.

• 45' +2
      Eerste helft afgelopen, Arsenal 1, Manchester United 1.
  • 45' +2
    Schot met links van Bukayo Saka (Arsenal) gered door de keeper! De poging vanaf de rechterkant van het strafschopgebied werd gestopt in de rechterbovenhoek.
  • 45' +1
  • 45' +1
    Doelpoging van Bukayo Saka (Arsenal)! Schot met links vanaf de rechterkant van het strafschopgebied wordt geblokt. Op aangeven van Martin Ødegaard.
  • 45'
    Gemiste doelpoging. Schot met links van Oleksandr Zinchenko (Arsenal) van buiten het strafschopgebied gaat rechts naast het doel. Op aangeven van Gabriel Martinelli.
  • 43'
    Overtreding van Ben White (Arsenal).
  • 43'
    Marcus Rashford (Manchester United) krijgt een vrije trap op zijn eigen helft.
  • 41'
    Buitenspel Manchester United. Raphaël Varane met de pass, maar Wout Weghorst staat buitenspel.
  • 38'
    Overtreding van Lisandro Martínez (Manchester United).
  • 38'
    Eddie Nketiah (Arsenal) krijgt een vrije trap op de rechtervleugel.
  • 36'
    Corner voor Arsenal. De bal gaat via Luke Shaw over de achterlijn.
  • 32'
    Overtreding van Luke Shaw (Manchester United).
  • 32'
    Bukayo Saka (Arsenal) krijgt een vrije trap op zijn eigen helft.
  • 31'
    Buitenspel Arsenal. Gabriel Martinelli met de pass, maar Martin Ødegaard staat buitenspel.
  • 29'
    Buitenspel Manchester United. Christian Eriksen met de pass, maar Marcus Rashford staat buitenspel.
  • 27'
    Corner voor Manchester United. De bal gaat via Aaron Ramsdale over de achterlijn.
  • 27'
    Schot met rechts van Scott McTominay (Manchester United) gered door de keeper! De poging van buiten het strafschopgebied werd gestopt in de rechterbovenhoek. Op aangeven van Antony.