•
    Wedstrijd afgelopen, Everton 0, Manchester City 3.

DOELPUNT MAN CITY!

• 50'
      Doelpunt! Everton 0, Manchester City 3. Ilkay Gündogan (Manchester City) uit een vrije trap, Schot met rechts in de linkerbovenhoek.
  • 49'
  • 48'
    Wedstrijd onderbroken , die niet verder kan door een blessure Phil Foden (Manchester City).
  • 48'
      James Garner (Everton) krijgt een gele kaart vanwege een ernstige overtreding.
  • 48'
    Overtreding van James Garner (Everton).
  • 48'
    Phil Foden (Manchester City) krijgt een vrije trap op de helft van de tegenstander.
  • 45'
    Hands van Alex Iwobi (Everton).
  • 45'
       Wissel bij Everton. Neal Maupay komt in het veld voor Dominic Calvert-Lewin , die niet verder kan door een blessure.
  • 45'
      Tweede helft begint Everton 0, Manchester City 2.

• 45' +2
      Eerste helft afgelopen, Everton 0, Manchester City 2.
  • 42'
    Gemiste doelpoging. Schot met rechts van Kyle Walker (Manchester City) van buiten het strafschopgebied gaat te hoog en te ver naar rechts vanuit een dood spelmoment.
  • 42'
    Overtreding van Yerry Mina (Everton).
  • 42'
    Erling Haaland (Manchester City) krijgt een vrije trap op de helft van de tegenstander.
  • 40'
    Buitenspel Everton. James Garner met de pass, maar Abdoulaye Doucouré staat buitenspel.

• 38'
      Doelpunt! Everton 0, Manchester City 2. Kopbal van Erling Haaland (Manchester City) van heel dichtbij in het midden van het doel. Op aangeven van Ilkay Gündogan met een voorzet.