Elland Road Leeds, West Yorkshire, Engeland

Live verslag Leeds - Liverpool

DOELPUNT LIVERPOOL!

• 51'
      Doelpunt! Leeds United 1, Liverpool 3. Schot met rechts van Diogo Jota (Liverpool) van buiten het strafschopgebied in de rechterbenedenhoek. Op aangeven van Curtis Jones met een steekpass.
  • 50'
    Gemiste doelpoging. Schot met links van Diogo Jota (Liverpool) vanaf de linkerkant van het strafschopgebied gaat rechts naast het doel. Op aangeven van Jordan Henderson.
  • 49'
    Overtreding van Rodrigo (Leeds United).
  • 49'
    Ibrahima Konaté (Liverpool) krijgt een vrije trap op zijn eigen helft.
  • 48'
    Buitenspel Leeds United. Marc Roca met de pass, maar Rodrigo staat buitenspel.

DOELPUNT LEEDS!

• 45' +2
      Eerste helft afgelopen, Leeds United 0, Liverpool 2.
  • 43'
  • 43'
    Wedstrijd onderbroken (Liverpool).
  • 42'
    Gemiste doelpoging. Schot met rechts van Luis Sinisterra (Leeds United) van buiten het strafschopgebied gaat links naast het doel uit een corner.
  • 42'
    Corner voor Leeds United. De bal gaat via Fabinho over de achterlijn.
  • 41'
      Fabinho (Liverpool) krijgt een gele kaart vanwege een ernstige overtreding.
  • 41'
    Brenden Aaronson (Leeds United) krijgt een vrije trap op de helft van de tegenstander.