Jérémy Doku (Manchester City) krijgt een vrije trap op zijn eigen helft.
  • 90' +2
    Nog twee minuten, City komt niet tot kansen.
  • 90'
    4 minuten extra tijd.
  • 89'
    Maar daar zullen ze in Londen niet wakker van liggen.
  • 88'
    Het is een typische goal voor een wedstrijd zonder kansen.
  • 87'
    Door de aanraking van Aké is Ederson kansloos.
  • 87'
    Het is Martinelli die via Aké raakt schiet. Havertz legt de bal terug waarna Martinelli kan uithalen.

DOELPUNT

• 87'
      En daar is dan toch een treffer! Het is 1-0.
  • 85'
    Gevaarlijk moment in de 16, maar Aké tikt de bal net weg voor de voeten van Jesus waardoor er geen kans komt.
  • 84'
    Beide teams geven verdedigend geen centimeter ruimte weg. Het levert een interessante wedstrijd op, maar weinig tot geen kansen.
  • 81'
    Nu weer City een tijdje op de helft van Arsenal, nog zonder kansen te creëeren.
  • 78'
  • 78'
  • 78'
    Die levert geen gevaar op.
  • 77'
    Arsenal neemt het initiatief weer over, nu met een corner.
  • 75'
    Aan de andere kant nu een schot van Ødegaard, maar dat gaat ruim over.
  • 74'
       Wissel bij Arsenal. Thomas Partey komt in het veld voor Jorginho.
  • 74'
       Wissel bij Arsenal. Kai Havertz komt in het veld voor Eddie Nketiah.
  • 74'
       Wissel bij Arsenal. Takehiro Tomiyasu komt in het veld voor Oleksandr Zinchenko.
  • 74'
    Maar die wordt gevangen door keeper Raya.
  • 73'
    Invaller Doku dwingt in ieder geval een corner af voor City.
  • 73'
    Beide teams hebben een aantal keer gewissels, eens kijken of dat het wedstrijdbeeld gaat veranderen.
  • 70'
    Gabriel Martinelli (Arsenal) krijgt een vrije trap op zijn eigen helft.
  • 70'
    Overtreding van Kyle Walker (Manchester City).
  • 69'
    We zitten in het laatste kwart van de wedstrijd. Zou het venijn in de staart zitten?
  • 67'
       Wissel bij Manchester City. Jérémy Doku komt in het veld voor Julián Álvarez.
  • 67'
       Wissel bij Manchester City. Matheus Nunes komt in het veld voor Mateo Kovacic.
  • 67'
       Wissel bij Manchester City. John Stones komt in het veld voor Rico Lewis.
  • 66'
    Die wordt weg gebokst door Raya.
  • 65'
    Dat resulteert in een corner.
  • 65'
    Het blijft vooral bij aandringen door beide teams. Nu City wat meer in balbezit.
  • 63'
    De corner levert niks op.
  • 62'
    Zijn voorzet vlak bij het doel gaat echter via Aké naast.
  • 62'
    Corner voor Arsenal, na een gevaarlijk moment van Jesus.
  • 60'
    Er is nu meer balans in de wedstrijd, de druk van Arsenal is even weg.
  • 57'
    Wel een vrije trap voor City, maar daar komt geen gevaar uit.
  • 56'
    Daar komt Arsenal goed weg, Oliver fluit voor een overtreding waar voordeel een vrije gang naar het doel voor Lewis had betekend.
  • 54'
    Overtreding van Gabriel Martinelli (Arsenal).
  • 54'
    Rico Lewis (Manchester City) krijgt een vrije trap op de helft van de tegenstander.
  • 54'
    Het levert nog geen kansen op, maar Arsenal is duidelijk sterker nu.
  • 50'
    Arsenal dringt aan, schot nu van Martinelli in de handen van Ederson.
  • 50'
    Ederson gaat onder de bal door, maar het schot van Ødegaard gaat over.
  • 50'
    Corner nu voor Arsenal.
  • 48'
    Arsenal nu met het initiatief, zonder kansen nog.
  • 46'
    Kovaçic staat nog op het veld, wat opmerkelijk is na zijn flirt met rood voor rust.
  • 46'
    De bal rolt weer!
  • 45'
       Wissel bij Arsenal. Gabriel Martinelli komt in het veld voor Leandro Trossard , die niet verder kan door een blessure.
  • 45'
      Tweede helft begint Arsenal 0, Manchester City 0.
  • R
    En daarin gebeurt niks meldenswaardigs meer, we gaan rusten met 0-0. Tot over 15 minuten!