Live verslag Crystal Palace - Man City

DOELPUNT CRYSTAL PALACE!

DOELPUNT MAN CITY!

• 69'
      Doelpunt! Crystal Palace 1, Manchester City 4. Schot met links van Kevin De Bruyne (Manchester City) vanaf de linkerkant van het strafschopgebied in de linkerbenedenhoek. Op aangeven van Rodri.

• 65'
      Doelpunt! Crystal Palace 1, Manchester City 3. Schot met links van Erling Haaland (Manchester City) van heel dichtbij in het midden van het doel. Op aangeven van Kevin De Bruyne.
  • 63'
       Wissel bij Crystal Palace. Jeffrey Schlupp komt in het veld voor Eberechi Eze.
  • 61'
      Jean-Philippe Mateta (Crystal Palace) krijgt een gele kaart vanwege een ernstige overtreding.
  • 61'
  • 61'
    Rodri (Manchester City) krijgt een vrije trap op zijn eigen helft.
  • 59'
    Gemiste doelpoging. Schot met rechts van Kevin De Bruyne (Manchester City) van buiten het strafschopgebied gaat te hoog en te ver naar rechts. Op aangeven van Jack Grealish.
  • 55'
    Gemiste doelpoging. Schot met rechts van Jack Grealish (Manchester City) van buiten het strafschopgebied gaat te hoog. Op aangeven van Kevin De Bruyne uit een corner.
  • 53'
    Corner voor Manchester City. De bal gaat via Joachim Andersen over de achterlijn.
  • 53'
    Doelpoging van Julián Álvarez (Manchester City)! Schot met rechts vanuit het midden van het strafschopgebied wordt geblokt. Op aangeven van Erling Haaland.

• 45' +3
      Eerste helft afgelopen, Crystal Palace 1, Manchester City 1.
  • 45' +1
      Josko Gvardiol (Manchester City) krijgt een gele kaart.
  • 45' +1
    Jordan Ayew (Crystal Palace) krijgt een vrije trap op de helft van de tegenstander.
  • 45' +1
    Overtreding van Josko Gvardiol (Manchester City).
  • 44'
    Corner voor Crystal Palace. De bal gaat via Josko Gvardiol over de achterlijn.
  • 43'
    Adam Wharton (Crystal Palace) krijgt een vrije trap op de rechtervleugel.
  • 43'
    Overtreding van Rodri (Manchester City).
  • 38'
    Schot met rechts van Rico Lewis (Manchester City) gered door de keeper! De poging vanuit het midden van het strafschopgebied werd gestopt boven in het midden van het doel. Op aangeven van Rúben Dias.
  • 37'
    Doelpu... nee, de bal gaat op de lat! Schot met rechts van Jordan Ayew (Crystal Palace) vanaf de rechterkant van het strafschopgebied.
  • 35'
    Buitenspel Manchester City. Kevin De Bruyne met de pass, maar Josko Gvardiol staat buitenspel.
  • 33'
    Gemiste doelpoging. Schot met rechts van Julián Álvarez (Manchester City) van buiten het strafschopgebied gaat bijna raak, maar te ver naar links. Op aangeven van John Stones uit een corner.
  • 32'
  • 29'
    Doelpoging van Josko Gvardiol (Manchester City)! Schot met links van buiten het strafschopgebied wordt geblokt. Op aangeven van Rúben Dias.
  • 27'
    Corner voor Manchester City. De bal gaat via Joel Ward over de achterlijn.
  • 27'
  • 25'
  • 25'
    Josko Gvardiol (Manchester City) krijgt een vrije trap op zijn eigen helft.
  • 23'
    Hands van Oscar Bobb (Manchester City).
  • 23'
  • 22'
    Wedstrijd onderbroken (Manchester City).
  • 18'
    Corner voor Manchester City. De bal gaat via Jefferson Lerma over de achterlijn.
  • 18'
    Schot met links van Erling Haaland (Manchester City) gered door de keeper! De poging vanuit het midden van het strafschopgebied werd gestopt in de linkerbenedenhoek. Op aangeven van Kevin De Bruyne met een steekpass.
  • 17'
    Gemiste doelpoging. Schot met rechts van Jordan Ayew (Crystal Palace) van buiten het strafschopgebied gaat te hoog.

• 12'
      Doelpunt! Crystal Palace 1, Manchester City 1. Schot met rechts van Kevin De Bruyne (Manchester City) vanaf de linkerkant van het strafschopgebied in de rechterbovenhoek.
  • 10'
    Corner voor Manchester City. De bal gaat via Dean Henderson over de achterlijn.
  • 10'
    Schot met links van Rodri (Manchester City) gered door de keeper! De poging vanuit het midden van het strafschopgebied werd gestopt in de rechterbenedenhoek.
  • 10'
    Doelpoging van Julián Álvarez (Manchester City)! Schot met links vanaf de rechterkant van het strafschopgebied wordt geblokt. Op aangeven van Rico Lewis.
  • 9'
    Schot met rechts van Julián Álvarez (Manchester City) gered door de keeper! De poging vanuit een moeilijke hoek aan de rechterkant werd gestopt in het midden van het doel. Op aangeven van Rico Lewis.
  • 6'
    Buitenspel Crystal Palace. Daniel Muñoz met de pass, maar Jean-Philippe Mateta staat buitenspel.
  • 6'
    Gemiste doelpoging. Kopbal van Josko Gvardiol (Manchester City) vanaf de rechterkant van het doelgebied gaat te hoog en te ver naar rechts. Op aangeven van Kevin De Bruyne met een voorzet uit een corner.