Live verslag Fulham - Liverpool

DOELPUNT LIVERPOOL!

DOELPUNT FULHAM!

• 45' +1
      Doelpunt! Fulham 1, Liverpool 1. Schot met rechts van Timothy Castagne (Fulham) vanuit het midden van het strafschopgebied in de linkerbenedenhoek.
  • 45' +1
    Doelpoging van Rodrigo Muniz (Fulham)! Kopbal vanuit het midden van het strafschopgebied wordt geblokt. Op aangeven van Alex Iwobi.
  • 45'
    Doelpu... nee, de bal gaat op de lat! Schot met rechts van Andreas Pereira (Fulham) van buiten het strafschopgebied uit een directe vrije trap.
  • 44'
    João Palhinha (Fulham) krijgt een vrije trap op de helft van de tegenstander.
  • 44'
    Overtreding van Ryan Gravenberch (Liverpool).
  • 43'
    Rodrigo Muniz (Fulham) krijgt een vrije trap op zijn eigen helft.
  • 43'
    Overtreding van Wataru Endo (Liverpool).
  • 41'
  • 40'
    Wedstrijd onderbroken , die niet verder kan door een blessure Wataru Endo (Liverpool).
  • 40'
    Schot met rechts van Rodrigo Muniz (Fulham) gered door de keeper! De poging vanaf de rechterkant van het doelgebied werd gestopt in het midden van het doel. Op aangeven van João Palhinha.
  • 38'
      Tosin Adarabioyo (Fulham) krijgt een gele kaart.
  • 38'
    Overtreding van Sasa Lukic (Fulham).
  • 38'
    Cody Gakpo (Liverpool) krijgt een vrije trap op de linkervleugel.
  • 37'
    Gemiste doelpoging. Schot met links van Rodrigo Muniz (Fulham) vanuit het midden van het strafschopgebied gaat te hoog en te ver naar links. Op aangeven van Antonee Robinson met een voorzet.
  • 36'
  • 34'
    Wedstrijd onderbroken , die niet verder kan door een blessure Jarell Quansah (Liverpool).
  • 33'
    Corner voor Liverpool. De bal gaat via Bernd Leno over de achterlijn.
  • 33'
    Schot met rechts van Cody Gakpo (Liverpool) gered door de keeper! De poging vanaf de linkerkant van het strafschopgebied werd gestopt in de linkerbovenhoek. Op aangeven van Ryan Gravenberch.