Tottenham Hotspur Stadium London, Engeland

Live verslag Tottenham - Chelsea

DOELPUNT CHELSEA!

• 34'
    Doelpunt! Tottenham Hotspur 1, Chelsea 1. Cole Palmer (Chelsea) benut de penalty met een Schot met links in de rechterbenedenhoek.
  • 33'
       Wissel bij Tottenham Hotspur. Eric Dier komt in het veld voor Brennan Johnson.
  • RODE KAART!

• 32'
      Cristian Romero (Tottenham Hotspur) krijgt een rode kaart.
  • 30'
    Beslissing VAR: penalty Chelsea.
  • 30'
  • 28'
    Wedstrijd onderbroken , die niet verder kan door een blessure Enzo Fernández (Chelsea).
  • 27'
    Buitenspel Chelsea. Moisés Caicedo met de pass, maar Nicolas Jackson staat buitenspel.
  • 27'
    Gemiste doelpoging. Schot met links van Moisés Caicedo (Chelsea) van buiten het strafschopgebied gaat bijna raak, maar te ver naar links. Op aangeven van Cole Palmer.
  • 26'
    Strafschop veroorzaakt door Cristian Romero (Tottenham Hotspur) na een overtreding in het strafschopgebied.
  • 26'
    Strafschop Chelsea. Enzo Fernández lokt een overtreding uit in het strafschopgebied.
  • 26'
    Gemiste doelpoging. Schot met rechts van Enzo Fernández (Chelsea) van buiten het strafschopgebied gaat bijna raak, maar te ver naar links. Op aangeven van Conor Gallagher.
  • 26'
    Gemiste doelpoging. Schot met rechts van Thiago Silva (Chelsea) vanaf de linkerkant van het strafschopgebied gaat te hoog en te ver naar rechts vanuit een dood spelmoment.
  • 25'
    Overtreding van Yves Bissouma (Tottenham Hotspur).
  • 25'
    Moisés Caicedo (Chelsea) krijgt een vrije trap op de helft van de tegenstander.
  • 24'
    Gemiste doelpoging. Schot met rechts van Enzo Fernández (Chelsea) van buiten het strafschopgebied gaat te hoog en te ver naar links. Op aangeven van Moisés Caicedo.
  • 23'
    Overtreding van Raheem Sterling (Chelsea).
  • 23'
    Pedro Porro (Tottenham Hotspur) krijgt een vrije trap op zijn eigen helft.
  • 22'
  • 22'
    Beslissing VAR: geen goal. De stand blijft Tottenham Hotspur 1-0 Chelsea.
  • 21'
    Wedstrijd onderbroken , die niet verder kan door een blessure Levi Colwill (Chelsea).
  • 21'
    Wedstrijd onderbroken , die niet verder kan door een blessure Cristian Romero (Tottenham Hotspur).