Slecht nieuws voor Oranje: 'Dit zijn heel nare beelden zeg, foute boel'

6 november 2023, 21:55   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © Viaplay

Micky van de Ven is geblesseerd uitgevallen in de wedstrijd tussen Tottenham Hotspur en Chelsea. De verdediger van Tottenham lijkt een spierscheuring te hebben opgelopen.

Van de Ven verstapte zich tijdens een sprintduel met Nicolas Jackson in de 44ste minuut van de wedstrijd. De verdediger lag aangeslagen op het veld en moest gewisseld worden. Hij kon met de hulp van Eric Dier en een clubarts van het veld hinken. Emerson Royal was zijn vervanger.

“Oei, het schiet erin. Dat zijn heel nare beelden, zeg. In de volle sprint om Jackson te achterhalen, schiet het er in één keer in. Het is foute boel voor Van de Ven”, zei commentator Guy Habets van Viaplay tijdens het zien van de beelden. Overigens moest James Maddison op hetzelfde moment geblesseerd het veld verlaten. De zorgen bij Tottenham zijn dus groot.

Artikel gaat verder onder video

Van de Ven moet waarschijnlijk een streep zetten door de komende interlandperiode met het Nederlands elftal aan zich voorbij laten gaan. Hij speelde vorige maand zijn eerste twee interlands: de 22-jarige stopper mocht invallen tegen Frankrijk (1-2 nederlaag) en Griekenland (0-1 zege).

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen