•
    Wedstrijd afgelopen, Nice 0, Paris Saint-Germain 2.

DOELPUNT PSG!

• 75'
      Doelpunt! Nice 0, Paris Saint-Germain 2. Kopbal van Sergio Ramos (Paris Saint-Germain) vanuit het midden van het strafschopgebied in de linkerbenedenhoek. Op aangeven van Lionel Messi met een voorzet uit een corner.
  • 74'
    Corner voor Paris Saint-Germain. De bal gaat via Dante over de achterlijn.
  • 74'
    Doelpoging van Kylian Mbappé (Paris Saint-Germain)! Schot met rechts vanaf de rechterkant van het strafschopgebied wordt geblokt. Op aangeven van Marquinhos met een kopbal.
  • 74'
       Wissel bij Nice. Gaëtan Laborde komt in het veld voor Hicham Boudaoui.
  • 73'
    Corner voor Paris Saint-Germain. De bal gaat via Pablo Rosario over de achterlijn.
  • 73'
    Doelpoging van Kylian Mbappé (Paris Saint-Germain)! Schot met rechts vanuit het midden van het strafschopgebied wordt geblokt.
  • 69'
    Gemiste doelpoging. Kopbal van Dante (Nice) vanuit het midden van het strafschopgebied gaat rechts naast het doel. Op aangeven van Billal Brahimi met een voorzet uit een corner.
  • 69'
    Kopbal van Jean-Clair Todibo (Nice) gered door de keeper! De poging vanuit het midden van het strafschopgebied werd gestopt in het midden van het doel. Op aangeven van Nicolas Pépé met een voorzet.
  • 69'
    Corner voor Nice. De bal gaat via Nuno Mendes over de achterlijn.
  • 67'
       Wissel bij Nice. Pablo Rosario komt in het veld voor Antoine Mendy.
  • 67'
       Wissel bij Nice. Billal Brahimi komt in het veld voor Melvin Bard.
  • 65'
    Gemiste doelpoging. Schot met rechts van Sergio Ramos (Paris Saint-Germain) vanuit het midden van het strafschopgebied gaat net iets te hoog. Op aangeven van Carlos Soler met een voorzet uit een corner.
  • 65'
  • 65'
    Wedstrijd onderbroken (Paris Saint-Germain).
  • 63'
    Corner voor Paris Saint-Germain. De bal gaat via Khéphren Thuram over de achterlijn.
  • 60'
    Schot met links van Fabián Ruiz (Paris Saint-Germain) gered door de keeper! De poging van buiten het strafschopgebied werd gestopt in de linkerbenedenhoek. Op aangeven van Kylian Mbappé.
  • 58'
    Gemiste doelpoging. Schot met rechts van Youssouf Ndayishimiye (Nice) van buiten het strafschopgebied gaat bijna raak, maar net naast de rechterbovenhoek. Op aangeven van Hicham Boudaoui uit een corner.
  • 57'
    Schot met rechts van Youssouf Ndayishimiye (Nice) gered door de keeper! De poging van buiten het strafschopgebied werd gestopt in de linkerbenedenhoek. Op aangeven van Hicham Boudaoui.
  • 57'
    Corner voor Nice. De bal gaat via Sergio Ramos over de achterlijn.
  • 56'
    Buitenspel Paris Saint-Germain. Nuno Mendes met de pass, maar Kylian Mbappé staat buitenspel.
  • 55'
    Overtreding van Youssouf Ndayishimiye (Nice).
  • 53'
    Gemiste doelpoging. Kopbal van Sergio Ramos (Paris Saint-Germain) vanuit het midden van het strafschopgebied gaat te hoog. Op aangeven van Lionel Messi met een voorzet vanuit een dood spelmoment.
  • 52'
    Overtreding van Hicham Boudaoui (Nice).
  • 52'
    Kylian Mbappé (Paris Saint-Germain) krijgt een vrije trap op de helft van de tegenstander.
  • 51'
    Gemiste doelpoging. Schot met rechts van Hicham Boudaoui (Nice) van buiten het strafschopgebied gaat bijna raak, maar te ver naar links. Op aangeven van Aaron Ramsey uit een corner.
  • 51'
    Corner voor Nice. De bal gaat via Gianluigi Donnarumma over de achterlijn.
  • 51'
    Schot met links van Nicolas Pépé (Nice) gered door de keeper! De poging vanaf de rechterkant van het strafschopgebied werd gestopt in het midden van het doel. Op aangeven van Aaron Ramsey met een voorzet.
  • 50'
  • 50'
    Schot met rechts van Youssouf Ndayishimiye (Nice) gered door de keeper! De poging vanaf de rechterkant van het strafschopgebied werd gestopt in het midden van het doel.
  • 50'
    Doelpu... nee, de bal gaat op de lat! Schot met links van Dante (Nice) vanuit het midden van het strafschopgebied uit een corner.
  • 50'
    Doelpoging van Dante (Nice)! Kopbal vanuit het midden van het strafschopgebied wordt geblokt. Op aangeven van Nicolas Pépé met een voorzet.
  • 49'
    Corner voor Nice. De bal gaat via Danilo Pereira over de achterlijn.
  • 49'
    Doelpoging van Terem Moffi (Nice)! Schot met links vanaf de linkerkant van het strafschopgebied wordt geblokt. Op aangeven van Khéphren Thuram met een steekpass.
  • 48'
    Overtreding van Antoine Mendy (Nice).
  • 48'
    Nuno Mendes (Paris Saint-Germain) krijgt een vrije trap op de linkervleugel.
  • 47'
  • 47'
    Danilo Pereira (Paris Saint-Germain) krijgt een vrije trap op de linkervleugel.
  • 45'
      Tweede helft begint Nice 0, Paris Saint-Germain 1.

• 45' +1
      Eerste helft afgelopen, Nice 0, Paris Saint-Germain 1.
  • 45'
    Doelpoging van Nicolas Pépé (Nice)! Schot met links vanaf de linkerkant van het strafschopgebied wordt geblokt. Op aangeven van Terem Moffi.
  • 44'
    Kopbal van Terem Moffi (Nice) gered door de keeper! De poging vanuit het midden van het strafschopgebied werd gestopt in de rechterbenedenhoek. Op aangeven van Aaron Ramsey met een voorzet.
  • 42'
    Schot met rechts van Nicolas Pépé (Nice) gered door de keeper! De poging vanuit het midden van het strafschopgebied werd gestopt in het midden van het doel. Op aangeven van Khéphren Thuram met een voorzet.
  • 42'
  • 42'
    Nuno Mendes (Paris Saint-Germain) krijgt een vrije trap op zijn eigen helft.
  • 41'
    Buitenspel Paris Saint-Germain. Carlos Soler met de pass, maar Nuno Mendes staat buitenspel.
  • 37'
    Doelpoging van Vitinha (Paris Saint-Germain)! Schot met rechts van buiten het strafschopgebied wordt geblokt. Op aangeven van Lionel Messi.
  • 34'
    Corner voor Nice. De bal gaat via Marquinhos over de achterlijn.
  • 34'
    Doelpoging van Khéphren Thuram (Nice)! Schot met links vanaf de linkerkant van het strafschopgebied wordt geblokt.