Wedstrijd afgelopen, Sjachtar Donetsk 0, Real Madrid 5.

• 90' +3
      Tweede helft afgelopen, Sjachtar Donetsk 0, Real Madrid 5.
  • 90' +2
    Corner voor Sjachtar Donetsk. De bal gaat via Thibaut Courtois over de achterlijn.
  • 90' +1
    Schot met links van Mykhailo Mudryk (Sjachtar Donetsk) gered door de keeper! De poging vanaf de linkerkant van het strafschopgebied werd gestopt in het midden van het doel. Op aangeven van Pedrinho met een steekpass.

DOELPUNT REAL MADRID!

• 64'
      Doelpunt! Sjachtar Donetsk 0, Real Madrid 4. Schot met links van Rodrygo (Real Madrid) vanuit het midden van het strafschopgebied in de linkerbovenhoek. Op aangeven van Vinícius Júnior.
  • 63'
    Overtreding van Dodô (Sjachtar Donetsk).
  • 63'
    Karim Benzema (Real Madrid) krijgt een vrije trap op de helft van de tegenstander.
  • 63'
    Gemiste doelpoging. Schot met links van Pedrinho (Sjachtar Donetsk) van buiten het strafschopgebied gaat rechts naast het doel. Op aangeven van Maycon.
  • 60'
    Hands van Serhii Kryvtsov (Sjachtar Donetsk).
  • 60'
    Corner voor Sjachtar Donetsk. De bal gaat via Eder Militão over de achterlijn.
  • 60'
    Doelpoging van Alan Patrick (Sjachtar Donetsk)! Schot met rechts van buiten het strafschopgebied wordt geblokt. Op aangeven van Maycon.
  • 59'
    Corner voor Sjachtar Donetsk. De bal gaat via Rodrygo over de achterlijn.

• 55'
      Doelpunt! Sjachtar Donetsk 0, Real Madrid 3. Schot met links van Vinícius Júnior (Real Madrid) vanaf de linkerkant van het doelgebied in de linkerbovenhoek. Op aangeven van Karim Benzema.
  • 54'
    Schot met links van Fernando (Sjachtar Donetsk) gered door de keeper! De poging vanaf de linkerkant van het strafschopgebied werd gestopt in de rechterbenedenhoek.
  • 54'
    Overtreding van Toni Kroos (Real Madrid).
  • 54'
    Pedrinho (Sjachtar Donetsk) krijgt een vrije trap op de helft van de tegenstander.

• 50'
      Doelpunt! Sjachtar Donetsk 0, Real Madrid 2. Schot met rechts van Vinícius Júnior (Real Madrid) vanuit het midden van het strafschopgebied in de linkerbovenhoek. Op aangeven van Luka Modric met een steekpass.