Wedstrijd afgelopen, Benfica 2, Dynamo Kiev 0.

Eerste helft afgelopen, Benfica 2, Dynamo Kiev 0.
    Roman Yaremchuk (Benfica) krijgt een vrije trap op zijn eigen helft.
    Overtreding van Illia Zabarnyi (Dynamo Kiev).
  • 45'
    Corner voor Dynamo Kiev. De bal gaat via Jan Vertonghen over de achterlijn.
  • 45'
    Doelpoging van Denys Harmash (Dynamo Kiev)! Schot met rechts vanaf de rechterkant van het strafschopgebied wordt geblokt. Op aangeven van Viktor Tsygankov.
  • 45'
    Gemiste doelpoging. Schot met links van Alejandro Grimaldo (Benfica) van buiten het strafschopgebied gaat te hoog uit een directe vrije trap.
  • 43'
      Viktor Tsygankov (Dynamo Kiev) krijgt een gele kaart vanwege een ernstige overtreding.
  • 43'
    Overtreding van Viktor Tsygankov (Dynamo Kiev).
  • 43'
    João Mário (Benfica) krijgt een vrije trap op de helft van de tegenstander.
  • 41'
    Corner voor Dynamo Kiev. De bal gaat via Nicolás Otamendi over de achterlijn.
  • 38'
    Buitenspel Dynamo Kiev. Viktor Tsygankov met de pass, maar Vitalii Buyalskyi staat buitenspel.
  • 36'
    Overtreding van Oleksandr Syrota (Dynamo Kiev).
  • 36'
    Pizzi (Benfica) krijgt een vrije trap op zijn eigen helft.
  • 36'
    Schot met links van Alejandro Grimaldo (Benfica) gered door de keeper! De poging van buiten het strafschopgebied werd gestopt in de rechterbovenhoek.
  • 35'
      Benjamin Verbic (Dynamo Kiev) krijgt een gele kaart vanwege een ernstige overtreding.
  • 35'
    Overtreding van Benjamin Verbic (Dynamo Kiev).
  • 35'
    Roman Yaremchuk (Benfica) krijgt een vrije trap op de helft van de tegenstander.
  • 33'
    Gemiste doelpoging. Schot met rechts van Denys Harmash (Dynamo Kiev) van buiten het strafschopgebied gaat rechts naast het doel. Op aangeven van Benjamin Verbic.
  • 28'
      Illia Zabarnyi (Dynamo Kiev) krijgt een gele kaart.
  • 28'
  • 28'
    Rafa (Benfica) krijgt een vrije trap op zijn eigen helft.
  • 28'
    Odysseas Vlachodimos (Benfica) krijgt een vrije trap op zijn eigen helft.
  • 28'
  • 26'
    Gemiste doelpoging. Kopbal van Nicolás Otamendi (Benfica) vanuit het midden van het strafschopgebied gaat links naast het doel. Op aangeven van Gilberto met een voorzet uit een corner.